Vejret: Nu bliver det varmere igen – Næsten 10 grader i weekenden

Det har ikke været meget sne, som vejrguderne har kunne levere i løbet af denne vinter. I denne uge er der heller ingen tegn på, at det skulle komme, da vi kommer til at få flotte varmegrader.

Det er koldt at bevæge sig rundt udenfor, men de helt vilde minusgrader og den hvide sne, har vi ikke set meget til endnu. Det er dog heller ikke sikkert, at vi kommer til at se det, for allerede i løbet af denne uge, begynder der af komme lidt varmere temperaturer i luften.

Med lidt held vil man allerede i weekenden kunne se temperaturen snige sig op på 10 grader, og selvom det stadig er alt for koldt til at hoppe i shortsene eller smide sig på stranden, så er det alligevel tiltrængt.

Tager man et kig på vejrkortet hos TV2, så viser femdøgnsprognosen, at der alle dage vil være mindst fem grader, og når vi rammer weekenden, vil vi nærme os de 10 grader. Fredag vil der være lidt sol og seks grader, mens vi i den sydlige del af Danmark forventes at ramme op på 9 grader i løbet af lørdagen. Søndag vil der igen komme lidt sol, og temperaturen vil holde sig omkring de 7 grader.

Det kommer til at blive vådt

Hos vejret på TV2 skriver de, at Nordsøen virker lidt som en radiator for Danmark, som sender varme indover landet. Til gengæld skal paraplyerne frem, for alt i mens det bliver varmere i luften, så kommer det også til at regne mere, end det har gjort i løbet af årets første to måneder.

Alle ugens dage lyder prognosen på regn, og på lørdag hvor der næsten bliver 10 grader, bliver den værste dag af dem alle. Her vil det regne store dele af dagen, mens det kommer til at blæse med kulingstyrke ved de vestvendte kyster.

Vil man gerne opleve lidt sol i Danmark, så skal man sætte sin lid til, at det bliver i løbet af fredagen og om søndagen. Dog forventes det også her, at der kommer flere byger, så man skal være forberedt med en paraply og noget solidt fodtøj.

Vinteren kan stadig komme tilbage

Selvom det i denne uge begynder at blive varmere i luften, så skal man ikke satse på, at vinteren er fuldstændig borte. Ifølge vejret på TV2, så kommer der nemlig igen koldere luft indover Danmark, som vil starte i løbet af skolernes vinterferie i uge 7.

Læs også

Ny ferielov med store ændringer: Næste år optjener du kun feriepenge i otte måneder

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip