Vild kritik efter Vild med Dans-sejr: Fordel fordi de var et bøssepar

Silas og Jakob skal igen stå på mål for, at deres sejr ikke var fortjent. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vandt Silas Holst og Jakob Fauerby kun Vild med Dans, fordi de var et bøssepar? Den tro får man, hvis man læser kommentaren fra foredragsholderen, forfatteren og journalisten Anna Libak.

Selvom det efterhånden er ved at være en uge siden, at Jakob Fauerby og Silas Holst skabte historie i Vild med Dans, så kører snakken fortsat endnu.

De to herre fra stort set favoritter til at vinde programmet fra start til slut, men her efter programmet er afsluttet, kommer der stadig kritik.

Læs også

Vild med Dans: Silas og Jakob deler stor nyhed

Denne gang er det fra Anna Libak, der er forfatter, foredragsholder og journalist, og hun siger, at Jakob Fauerby og Silas Holst havde en stor fordel af at være et bøssepar. Til gengæld mener hun ikke, at et nyt bøssepar vil opnå samme fordel, hvis det sker igen.

“Det kan ikke undgås, at et bøssepar første gang, de deltager, vil have en fordel, fordi de er et bøssepar, netop fordi det er første gang. Anden gang skal det gerne være anderledes,” fortæller Anna Libak til B.T.

'Det var faktisk svære for ham'

Udtalelserne kommer efter, at Anna Libak så et opslag på de sociale medier fra Silas Holst. Han havde nemlig skrevet, at han var glad for at danskerne havde set igennem med både køn og seksualitet, og dermed kun så to mennesker, der dansede.

Den udlægning mener Anna Libak dog ikke er korrekt, hun skriver blandt andet som en kommentar i Berlingske, at det er ironisk, da der lige netop ikke blev set igennem fingrene med det.

Anna Libak fortæller, at Silas og Jakob ikke var de bedste, men at der samtidig heller ikke var nogen, der var bedre end dem. Derfor var det i sidste ende deres seksualitet, der endte med at give dem sejren.

Silas Holst har læst de ord, som Anna Libak har skrevet, og han har kun hovedrysten til overs for det. Han fortæller, at Jakob Fauerby faktisk har haft svære vilkår end de andre dansere, da han både har skulle lære mændenes og damernes trin.

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip