Vild med Dans: Silas og Jakob deler stor nyhed

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Selvom Vild med Dans nu er et overstået kapitel for Jakob Fauerby og Silas Holst, så betyder det ikke, at deres samarbejde er slut. Det afslører Jakob Fauerby i en pressemeddelelse.

I fredags fik vi afslutningen på denne sæsons Vild med Dans, og det blev favoritterne Silas Holst og Jakob Fauerby der trak sig ud af finalen som vindere. 

Danseparret skabte verdenshistorie, da det er første gang nogensinde, at to mænd har danset sammen i Vild med Dans, og nu også første gange, at to mænd har vundet Vild med Dans sammen.

Læs også

Vild med Dans: Her er vinderen af finalen

Rigtig mange danskere var begejstrede for de to mænd, og mange vil sidde med en tom fornemmelse på fredag, når de ikke længere skal følge dem i Vild med Dans.

Fortsætter deres samarbejde

Silas og Jakob har dog en rigtig god nyhed til de mange danskere, der elskede at følge dem i Vild med Dans, og det er, at de fortsætter deres samarbejde.

Det har nemlig hele tiden været planlagt, at Silas Holst skulle spille hovedrollen Patrick i musicalen ‘Den skaldede frisør’, men nu er det kommet frem, at Jakob Fauerby også bliver en del af rollelisten.

Jakob Fauerby skal nemlig spille karakteren Alessandro, som er Patricks gamle ven og flamme.

“Jeg har altid synes, at Jakob er en meget dygtig skuespiller, så det bliver dejligt, at han nu kan lære mig noget. I 'Vild med dans' har det været mig, der har skullet lære ham alt muligt, men skuespillet er hans metier,” fortæller Silas Holst ifølge B.T, mens Jakob Fauerby også er helt oppe at flyve over, at de fortsætter deres samarbejde.

“Jeg er helt på toppen over, at Silas og jeg får lov til at fortsætte vores samarbejde og venskab. Det er både helt vildt fedt og trygt at kaste sig ud i et nyt, stort projekt sammen med Silas. Vi skal ind og synge sammen til en vildt fed sang, og det er bare fedt, at det ikke slutter med 'Vild med dans'” fortæller han.

‘Den skaldede frisør’ bliver en stjernespækket musical, der blandt andet har Niels Olsen, Maria Lucia og Bodil Jørgensen med på rollelisten.

Læs også

Advarsel: Populært blandt millioner, men det kan give dig lus

 

Dagens Gossip