Vild med Dans: Umut sagsøger personer bag hadske kommentarer

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Umut Sakarya er ikke længere med i Vild med Dans, men det betyder ikke, at hans 'hatere' skal begynde at glæde sig. En eller flere af dem kan nemlig se frem til et søgsmål.

Hvis man i løbet af de seneste seks uger, har skrevet hadefulde beskeder på de sociale medier om kendiskokken Umut Sakarya, så kan man godt frygte, at man får et søgsmål i hovedet.

Umut Sakarya har nemlig fortalt til ugebladet Her&Nu, at han allerede har talt med sine advokater, for at lægge sag an.

Læs også

Denne kommentar fik Umut til at trække sig fra Vild med Dans

Det hele skyldes, at Umut Sakarya siden starten af denne sæsons Vild med Dans, har skulle stå til måls for en utal af hadefulde kommentarer på de sociale medier.

En stor del af kommentarerne havde intet med kendiskokkens dans i programmet at gøre, men i stedet beskeder der gik på hans udseende, personlighed og sidst men ikke mindst, hans restaurant.

Det var netop kommentarer om restaurant Guldkroen, der fik Umut Sakarya til at trække sig fra dette års udgave af Vild med Dans.

Særligt en kommentar fra en person, der kalder sig Janus Holger, har gjort ondt på Umut, da det er denne kommentar, han har valgt at vise frem i sit lange opslag, hvor han fortæller om sin frivillige exit.

View this post on Instagram

Man skal huske at sige fra, når noget bliver for meget og man er ved at knække midt over. Derfor har jeg valgt at trække mig fra Vild Med Dans. De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter. Jeg har knoklet i de sidste 10 år for at dygtiggøre mig i mit erhverv og skrabet penge sammen for at åbne min kro. Jeg har måtte ofre så meget for min profession og jeg kan simpelthen ikke risikere at blive svinet til eller blive ødelagt fordi jeg gerne vil have det sjovt i en dansekonkurrence. Jeg er virkelig ked af at skulle opleve hvordan ‘voksne mennesker’ opfører sig på sociale medier, når de ser en glade dreng, som ikke rigtig passer ind i deres virkelighed. Jeg har haft det skidt med det fra starten af, hvilket jeg også tidligere udtrykt og jeg har prøvet på at få dem til at forstå det bare er et underholdningsprogram hvor vi skal have det sjovt, men det hjalp desværre ikke. Jeg er evigt taknemlig over alle dem som har støttet mig og som har gjort, at jeg fik lov til at være med i programmet og opleve alle de fede ting som også fulgt har med, men det er simpelthen tippet over med alt det negative, som jeg virkelig ikke har brug for i mit liv. Slet ikke når den negativitet går hen og bliver målrettet mod mine forretninger som intet har med programmet at gøre. Jeg vil undskylde mange gang til dem som gerne vil se mere af os i Vild Med Dans, men jeg kan virkelig ikke mere og det er nok bedst at slutte mens legen er god i stedet for en grim afslutning for mig. Og Jenna, hende kommer jeg til at savne i min hverdag og alle de sjove stunder vi havde sammen i træningslokalerne og i mens vi dansede. Hun har lært mig utrolig meget og været ved min side igennnem alt det her. Jeg er så oprigtigt ked af, at vi skulle slutte af på denne måde. Jenna har været den bedste danselærer, en fantastisk veninde og jeg er så beæret over at have lært hende at kende. Hvad gør jeg nu? De næste stykke

A post shared by Umut Sakarya (@umutsakarya) on

 

“Du har helt ret. Mage til en klovn, skal man lede længe efter. Tænk at danskerne betaler for at se ham, og endda æde hans lorte mad til små 400-500 kr. pr. næse. Skrub af fjols. Kog suppe på møgungen,” skrev brugeren Janus Holger i opslaget på Instagram.

Har talt med advokaterne

Mens det var i går torsdag, at Umut Sakarya endegyldigt valgte at trække sig fra Vild med Dans, så havde han allerede dagen inden valgt, at han ville sagsøge en eller flere af de personer, der har været efter ham på de sociale medier.

Det fortalte han nemlig, at da Her&Nu interviewede ham i løbet af onsdagen.

“Jeg er blevet svinet til af personer, der forsøger at ødelægge min restaurant, som jeg har kæmpet så meget for at få op at stå. Jeg har sovet dårligt og har nu været hos advokater for at lægge sag an,” fortalte Umut Sakarya til Her&Nu, dagen før at han valgte at trække stikket til programmet.

I aften er der således kun seks dansepar tilbage, når Vild med Dans bliver sendt på Tv2 klokken 20:00. I den anledning har Tv2 været nødt til at være kreative, og de har derfor ændret lidt på programmet. 

Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Læs også

Vild med dans: Det sker der i aften, efter Umut forlod programmet

 

Dagens Gossip