Vild med dans: Det sker der i aften, efter Umut forlod programmet

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Der var ikke Vild med Dans i går aftes, men alligevel blev programmet et dansepar fattigere. Det skyldes, at Umut Sakarya trak sig fra programmet på grund af hadefulde kommentarer. Nu fortæller Tv2, hvilket betydning det får for aftenens program.

Det skabte stor debat i går eftermiddags, da Umut Sakarya på sin Instagram-profil fortalte, at han havde valgt at trække sig fra Vild med Dans.

Det skete om følge af de mange negative kommentarer, som kendiskokken havde modtaget siden starten af underholdningsprogrammet i denne sæson, og det blev simpelthen for meget.

Læs også

Umut Sakarya trækker sig fra Vild med Dans

Tv2 var hurtigt ude at bekræfte historien, og underholdningsredaktøren Thomas Richardt Strøbech ærgrede sig over, at det var gået så vidt, at deltageren følte sig nødsaget til at trække sig.

Han fortalte endvidere i går, at Tv2 har tilbudt Umut Sakarya psykologhjælp i forbindelse med de hadefulde kommentarer, men han fortæller ikke noget om, hvorvidt Umut har valgt at tage imod det.

Det sker der i aften

Umut Sakaryas pludselig exit fra Vild med Dans får dog stor betydning for programmet. Særligt for hans meddanser Jenna Bagge, der naturligvis heller ikke kan få lov til at fortsætter.

Derudover kommer der også til at være et par ændringer i aftenens program, da der pludselig er et dansepar mindre.

Tv2 har derfor valgt, at de ikke sender en danser ud af programmet i aften, og dermed vil alle seks tilbageværende par også være med næste fredag, når der igen er Vild med Dans.

Aftenens program bliver dog ikke ligegyldigt. Danserne vil fortsat få point af dommerne, og de point vil ryge med videre til næste uge. Derfor skal danseparrene stadig tage sig sammen, da en dårlig dans i aften kan betyde exit i næste uge.

Det er anden uge i træk, at der ikke skal stemmes et dansepar ud af Vild med Dans. Det skyldes, at Vild med Dans forrige fredag afholdte en særudgave af programmet i anledningen af Knæk Cancer ugen.

Her fik danserne ligeledes der point med videre. De point vil altså blive lagt sammen med aftenens point, som går med videre til næste fredag.

Herunder kan du læse den kommentar, der fik bægret til at flyde over for Umut Sakarya.

Læs også

Denne kommentar fik Umut til at trække sig fra Vild med Dans

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip