‘Vild med dans’-vært afslører: Dette atypiske ritual gør han hver dag med sin kone

28/11/2023 10:27

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2
Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2
Trods de almindelige morgenpligter, som at lufte hunden og lave kaffe, har dette par en særegen vane.

Mest læste i dag

Martin Johannes Larsen har de sidste mange fredage været et velkendt ansigt på skærmen. 

Nu har han dog også gæstet Camilla Kjems' podcast “Følg tegnene” i den seneste episode. Her afslørede han, at han havde et lidt usædvanligt morgenritual, som han hver dag delte med sin kone Sara-Lisa Schuster-Rossel. 

Trods de almindelige morgenpligter, som at lufte hunden og lave kaffe, har dette par en særegen vane - de spiller en omgang Yatzi hver eneste morgen. 

I podcasten delte Larsen denne usædvanlige morgenrutine og indrømmede, at det er blevet en fast del af deres daglige ritual.

"Min kone og jeg starter altid dagen ud med et spil yatzi. Altså jeg har spillet yatzi inden jeg kom, men jeg tabte," udtalte Martin med et smil. Han forklarede, at ritualen ikke har nogen dybere betydning udover at tilføre lidt hygge til morgenstunden.

Selvom dette daglige spil Yatzi virker usædvanligt, har det ingen anden funktion end at skabe en afslappet atmosfære for parret.

Udover at være vært på tv-programmet ‘Vild med dans’ har Martin Johannes Larsen de seneste år formået at blive en fast del af det danske TV. Dette har han blandt andet gjort ved at være en del af de populære underholdningsprogrammer “Stormester” og “Jaget vildt”.