Vild snestorm: Kunder måtte overnatte i IKEA

I IKEA i Aalborg måtte man onsdag aften rede op til strandede kunder og personale.

"Vi har lige set julekalender og har spist aftensmad. Nu skal vi sidde og se lidt fodbold og hygge lidt. Stemningen er fantastisk på trods af omstændighederne," sådan lød meldingen fra Peter Elmose der er varehuschef i IKEA Aalborg onsdag aften. 

Onsdagen tog en uventet drejning og vejret skabte så mange problemer, at 27 mennesker måtte blive og overnatte i IKEA.

Læs også

Vildt vejr: Motorvej fuldkommen spærret

Decembers første dag bød nemlig på en solid snestorm - især i det nordjyske. 

TV 2 kunne derfor berette onsdag aften at tingene bestemt ikke var som de plejer at være i varehuset. 

I alt var det 6 kunder der måtte indstille sig på, at deres besøg i IKEA blev lidt længere end de sikkert havde forventet og 21 ansatte som fik en markant længere dag på sit arbejde. 

Ikke forsvarligt at forlade stedet

Onsdag aften frarådede Nordjyllands Politi al udkørsel og den offentlige trafik var også lammet på grund af  de voldsomme mængder sne og blæst. 

Varehuschefen er selv bosat i Odder - og havde bestemt ikke regnet med, at han skulle blive på arbejdet til torsdag morgen. Men han måtte sammen med de andre strandede kunder og ansatte tage en overnatning i IKEA's showroom.

"Vi kunne godt fornemme allerede klokken 16, hvor vi normalt skifter medarbejderne ud, at der var problemer med at komme frem. Det udviklede sig hurtigt, og ud på aftenen måtte vi jo erkende, at det ikke var forsvarligt at forlade stedet," fortæller han. 

Derfor blev både strandede ansatte og kunder tilbudt aftensmad og en seng at sove i - fordelt med et godt mellerum, så der også blev taget hensyn til corona.

Læs også

 

 

Dagens Gossip