Vinder 26 millioner i Lotto: Får skæld ud af konen

Foto: Shutterstock

En mand i tresserne vandt 26 millioner kroner i Lotto - og så fik han skæld ud af konen.

Manden, der er fra Hillerød Kommune, har vundet hele 26.303.012 millioner kroner på Joker.

Han afleverede personligt sin kupon på Danske Spils hovedkvarter i Brøndby. Han erkender, at det var en lettelse at aflevere den.

Læs også

Dybt tragisk: Ung mand dræbt i forfærdelig ulykke

"Man får da lidt stress af at gå rundt med noget, der er så mange penge værd. Men jeg er nu en meget rolig type, så jeg har da sovet okay om natten," sagde den nybagte mangemillionær til Danske Spil.

Den heldige vinder plejer at tjekke sine kuponer søndag morgen på sin PC, mens han nyder en kop kaffe og en cigaret.

"Der var ikke noget på Lotto, så det var jeg lidt træt af. Jeg plejer trods alt at vinde en 50’er. Men så så jeg, at der godt nok var mange af Joker-tallene, der lignede hinanden. Så de blev da gennemgået en del gange – og så var mine øjne ved at rulle ud af hovedet," fortæller han også til Danske Spil. 

Fik skæld ud af konen

Han skyndte sig at løbe ind til konne i soveværelse, fordi han ville overbringe de gode nyheder. Desværre havde han så travlt, at han glemte at lægge cigaretten fra sig.

"Hun skældte mig ud og sagde, at jeg ikke skulle ryge i hendes soveværelse," siger han grinende og fortsætter:

"Men så sagde jeg: I dag må jeg altså godt. For jeg har lige vundet 26 millioner."

Det var ikke let at overbevise konen. Det krævede, at de sammen ringede ind til Danske Spils Kundecenter, hvor en medarbejde kunne ønske dem et tillykke med dn store gevinst.

Siger jobbet op

Den heldige vinder vil holde op med at arbejde - i hvert fald for penge.

"Jeg arbejder blandt andet som hjælper for nogle handicappede. Men jeg har tænkt mig at kvitte jobbet, og så finde noget, jeg kan gå rundt og hygge mig med. En ny hobby af en art. Nu behøver jeg jo ikke at arbejde. Men nogle af disse mennesker har jeg været hos så længe, at jeg ikke nænner at slippe dem. Så der har jeg tænkt mig at hjælpe frivilligt fra nu af," siger han.

Desuden hjælper han en ven med at passe hans have, da han er fanget i udlandet på grund af corona.

Vil gerne hjælpe familien

Manden og hans kone har besluttet at købe et lille hus, de kan udleje til den ene datter.

Desuden ønsker de at finde ud af, hvordan de kan hjælpe resten af deres børn og børnebørn indenfor de rammer SKAT tillader.

Han går dog ikke helt uden ønsker, da han gerne vil købe en ny bil til både ham og konen.

"Jeg kunne da godt tænke mig at købe en Rolls Royce eller en Jaguar. Men for det første kan sådan nogle biler ikke stå i fred. Og for det andet er det nok at skilte lige lovlig meget med, at vi har vundet. Vi vil jo gerne beholde en vis anonymitet. Men det er godt nok svært ikke at råbe det ud til alle, man kender."

Læs også

Godt nyt til danskerne: Skatten sænkes i disse byer

Én ting, som han dog ikke har lyst til at bruge sin store formue på, er de strafrenter som mange banker har indført, hvis man har en formue på mere end 250.000 kr.

"Om jeg så skal have en konto i flere hundrede banker, så gør jeg det. Jeg nægter simpelthen at betale for at have pengene stående i banken," slutter han af.

 

Dagens Gossip