X Factor 'aflyst' i aften

Foto: Lasse Lagoni TV 2.

Mange danskere havde sikkert glædet sig til at se 'Five Chair Challenge' i X Factor fredag aften, men du bliver skuffet, hvis du klikker over på TV2 klokken 20.00 i aften.

Hvis du har set frem til at se 'X Factor' på TV 2 i aften, så bliver du skuffet.

Programmet bliver nemlig ikke sendt.

Læs også

Ville have nye støvler: Sætter baby til salg for 27.000 kroner

Det fortæller Mette Ernst Gravesen, der er planchef på TV 2 og TV 2 PLAY, til TV 2. 

Årsagen er EM-håndbold. 

"Sammen med alle danskere hepper vi selvfølgelig med på fredagens semifinale og sender begge semifinalekampe på TV 2," forklarer hun. 

Danmark spiller EM-semifinale mod Spanien fredag klokken 18.00, mens Frankrig møder Sverige klokken 20.30. Begge kampe bliver vist på TV 2, og derfor må 'X Factor' altså vige pladsen.

Programmet bliver i stedet for sendt lørdag klokken 20.00 på TV 2, men for TV 2 PLAY-abonnenter er det muligt at se 'X Factor' allerede fredag, oplyser kanalen.

Mulighed for hattrick

Danmarks semifinale-plads var allerede sikret før kampen onsdag aften, hvor de danske spillere mødte Frankrig. Slutresultatet lød på 30-29 i fransk favør, og det betød, at Danmark indkasserede det første nederlag ved dette EM. 

Aftenens opgør mod Spanien er semifinale nummer tre i træk mellem Danmark og Spanien på under et år. De to forrige gange har Danmark vundet.

Ved gårsdagens EM-pressemøde blev den danske landstræner spurgt, om nederlaget var med vilje. Hvis Danmark havde vundet over Frankrig, ville det blive et opgør mod Sverige. Men nu hedder modstanderen altså Spanien.

Her var svaret fra Nikolaj Jacobsen nej.

“Vi vil vinde alle kampe og havde også fortjent af slå Frankrig. Det er klart, at det bliver en anderledes kamp mod Spanien end mod Sverige, da Spanien har et yngre hold, som har mere fart i angrebet, men når du når det her stadie af en EM-turnering, er alle hold gode. Så om det var Sverige eller Spanien betyder ikke så meget," lød det fra landstræneren.

Læs også

DMI advarer: Danmark rammes af stormen Malik

 

 

Dagens Gossip