Zac Efron set i Lyngby - Hvad lavede han der?

Hollywood-stjernen Zac Efron er blevet spottet i Lyngby, hvor han gik rundt i går ved middagstid med et ældre ægtepar.

Det er ikke mange kendisser, man normalt vil spotte i Lyngby. Det vil typisk være et par fodboldspillere der fra den kommende sæson, igen skal spille i landets bedste fodboldrække, men det vil nok også være det.

Derfor var der nok også en del indbyggere i Lyngby, der i den grad spærrede øjnene op, da de så ingen ringere end Hollywood-stjernen Zac Efron, der gik rundt i byen.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

Ifølge Se og Hør, så blev High School Musical-skuespilleren set ved middagstid, hvor han gik rundt i byen. Den 31-årige skuespiller kom gående sammen med et ældre ægtepar, men hvad i alverden lavede han der, så langt væk fra Los Angeles, hvor stjernen bor til dagligt.

Var det svigerforældrene?

I løbet af de seneste måneder, har der forløbet sig rygter, at Zac Efron skulle date en dansk pige. Svømmepigen Sarah Bro er nemlig blevet set flere gange med Zac Efron i USA, hvor de to har været inde at se flere store kampe sammen.

Svømmeren holder til i Lyngby, og meget peger altså på, at det er derfor, at Zac Efron skulle have været et smut i Kongens Lyngby. Hvorvidt stjernen fortsat er i landet, melder historien ikke noget om, men Se og Hør skriver, at det var i går ved middagstid, at han blev set.

I går lagde Sarah Bro dette billede op, fra hendes seneste besøg i Hollywood, hvor hun højst sandsynligt gæstede Zac Efron.

View this post on Instagram

Can’t get enough of this 🌴

A post shared by Sarah Bro (@sarahwbro) on

 

 

Det ældre ægtepar som Zac Efron blev set med, er højst sandsynligt hans ‘svigerforældre’ i form af Sarah Bros forældre.

Se og Hør beder læsere om at indsende billeder, hvis de ser Zac Efron i Danmark, men indtil videre er historien ikke opdateret med billeder, og det kunne tyde på, at der ikke visuelt er beviser på, at stjernen har været i Danmark. Det kan dog være, at de gemmer billederne til torsdagens udgave.

Har du set Zac Efron i Danmark, så er du meget velkommen til at sende dit billede til [email protected]

Læs også

Udlejer fra helvede? Folk er chokerede over udlejers vilde krav til nye lejere

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip