Zac Efron set i Lyngby - Hvad lavede han der?

Hollywood-stjernen Zac Efron er blevet spottet i Lyngby, hvor han gik rundt i går ved middagstid med et ældre ægtepar.

Det er ikke mange kendisser, man normalt vil spotte i Lyngby. Det vil typisk være et par fodboldspillere der fra den kommende sæson, igen skal spille i landets bedste fodboldrække, men det vil nok også være det.

Derfor var der nok også en del indbyggere i Lyngby, der i den grad spærrede øjnene op, da de så ingen ringere end Hollywood-stjernen Zac Efron, der gik rundt i byen.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

Ifølge Se og Hør, så blev High School Musical-skuespilleren set ved middagstid, hvor han gik rundt i byen. Den 31-årige skuespiller kom gående sammen med et ældre ægtepar, men hvad i alverden lavede han der, så langt væk fra Los Angeles, hvor stjernen bor til dagligt.

Var det svigerforældrene?

I løbet af de seneste måneder, har der forløbet sig rygter, at Zac Efron skulle date en dansk pige. Svømmepigen Sarah Bro er nemlig blevet set flere gange med Zac Efron i USA, hvor de to har været inde at se flere store kampe sammen.

Svømmeren holder til i Lyngby, og meget peger altså på, at det er derfor, at Zac Efron skulle have været et smut i Kongens Lyngby. Hvorvidt stjernen fortsat er i landet, melder historien ikke noget om, men Se og Hør skriver, at det var i går ved middagstid, at han blev set.

I går lagde Sarah Bro dette billede op, fra hendes seneste besøg i Hollywood, hvor hun højst sandsynligt gæstede Zac Efron.

View this post on Instagram

Can’t get enough of this 🌴

A post shared by Sarah Bro (@sarahwbro) on

 

 

Det ældre ægtepar som Zac Efron blev set med, er højst sandsynligt hans ‘svigerforældre’ i form af Sarah Bros forældre.

Se og Hør beder læsere om at indsende billeder, hvis de ser Zac Efron i Danmark, men indtil videre er historien ikke opdateret med billeder, og det kunne tyde på, at der ikke visuelt er beviser på, at stjernen har været i Danmark. Det kan dog være, at de gemmer billederne til torsdagens udgave.

Har du set Zac Efron i Danmark, så er du meget velkommen til at sende dit billede til [email protected]

Læs også

Udlejer fra helvede? Folk er chokerede over udlejers vilde krav til nye lejere

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip