Udlejer fra helvede? Folk er chokerede over udlejers vilde krav til nye lejere

En liste over krav fra en udlejer, er blevet delt på Facebook, og folk er fortørnede over flere af de bizarre krav. Er dette den verdens udlejer i verden?

Det er meget normalt, at der er regler, der skal overholdes, når man flytter ind i en ny lejlighed. Det er dog sjældent, at disse regler blandt andet indkluderer, at man ikke må lave mad fra klokken 21 om aftenen og indtil klokken 06:00 den efterfølgende dag.

Sådan er reglerne dog hos en udlejer, der bestemt ikke virker som en særlig munter person. Ovenstående regel er blot en ud af mange, og listen bliver blot mere bizar, desto længere ned man kommer.

Læs også

Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

En person var i færd med at lede efter en ny bolig, og hun faldt over denne lejlighed, hvor reglerne fra udlejeren var ret så specielle. De regler tog hun en skærmbillede af, og lagde det op i Facebook-gruppen ‘Awful Roomates: Roomates from Hell’ (Forfærdelige samboer: Samboer fra fra helvede’

Mister depositum hvis man bryder reglerne

På listen og regler og vilkår til lejligheden, er der hele 10 specifikke krav, som der skal overholdes. Faktisk er det meget vigtigt, at man ikke bryder et eneste af de 10 krav, for ellers bliver man omgående smidt ud, og man får hverken sit depositum eller forudbetalt husleje retur.

Listen starter dog forholdsvis uskyldigt ud, da det første blot er, at man skal være stille, renlig og respektfuld. Det lyder ganske tilforladeligt, men allerede krav nummer to og tre, begynder at underlige.

“Der må hverken drikkes ellers tages stoffer i lejligheden på noget tidspunkt,” lyder det som krav nummer to, inden listen fortsætter med krav nummer tre:

“INGEN GÆSTER! Ingen andre end beboerne, må være på ejendommen. Bilister skal stoppe for enden af indkørslen og sætte dig af. Hvis dit lift kører ind i indkørslen, vil dette blive set som ulovlig indtrængen, og det vil blive håndteret i henhold til de skilte, der er opsat på grunden,” lyder det under krav nummer tre.

Se hele den bizarre liste her:

Foto: Facebook

Skulle det blive koldt, så må man ikke erhverve sig en radiator, og man må heller ikke røre ved termostaten. I stedet opfordres der til, at man køber et tæppe.

Skulle man blive lækkersulten i løbet af aftentimerne, så er det bare ærgerligt. Det er nemlig ikke tilladt at lave mad fra klokken 21:30 til 06:00 i hverdage eller fra 21:30 til 09:30 i weekenderne.

Det sidste krav på listen er, at der vil udstedes en bøde på $10 (67 kroner), hvis man ikke har overført huslejen senest dagen, hvor den skal betales. Hvis man vælger at underskrive kontrakten, og man formår at bryde en af de ovenstående 10 regler, så vil man blive smidt ud af lejligheden. Ydermere får man hverken sit depositum eller forudbetalt husleje igen.

Hvordan ville du have det, hvis du skulle bo under sådanne krav? Nå ja. Vi glemte at meddele, at lejligheden i øvrigt bliver overvåget 24/7 af et videokamera. Altså inde i lejligheden.

Læs også

Det skulle jo komme: Cyklister rasende på bilist, der overhaler og derefter bremser hårdt op

 

Dagens Gossip