Forarget over børnenes sikkerhed: Her er Dennis Knudsens respons på kritikken

Nicolai Haugsted

1 uge siden

|

11/06/2024
Kendte
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Kendisstylisten er kort og kontant over de syre kommentarer fra danskerne.

Dagens topnyheder

Dennis Knudsen fejrede sin 61-års fødselsdag søndag med en tur til Tivoli sammen med sin familie.

Desværre var det ikke kun lykønskninger der fløj i stylistens retning.

På vej dertil delte han en video, hvor hans børn med stor begejstring taler om at få is i Tivoli. Videoen, hvor familien sidder i en taxi, har dog udløst en bølge af kritik på sociale medier.

Knudsen, far til tre små børn, ses i videoen med to af sine drenge spændt fast med almindelige seler, mens datteren Aura sidder på en selepude. Ifølge lovgivningen skal børn normalt sidde i autostole, indtil de når en højde på 135 centimeter. Kommentarerne haglede ned over ham, med folk der påpegede, at børnene kunne komme alvorligt til skade ved en ulykke.

Knudsen tog til genmæle på Instagram og forklarede, at reglerne er anderledes, når man kører i en taxi.

"Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særligt godkendt barnestol i en taxi. Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer barnet perfekt eller ej," skrev han og henviste til Dantaxis hjemmeside.

Selvom Knudsen understreger, at han fulgte taxiselskabets regler, er mange stadig ikke tilfredse. Kritikerne argumenterer for, at sikkerhed bør komme før regler, og at børnene ikke er sikre uden korrekte autostole, uanset om de sidder i en taxi eller ej. Nogle mener, at som far burde han tage det ekstra skridt for at sikre sine børns sikkerhed.

På trods af den fortsatte kritik har Knudsen også modtaget støtte fra flere følgere, der påpeger, at han fulgte gældende regler og derfor ikke bør udsættes for så hård kritik.

Du kan se Dennis' respons på kritikken her: