Klar melding fra Keld Heick: Vil dø før Hilda

17/08/2023 08:52

Sarah S

Kendte
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Keld Heick håber på, at han er den første af ham og Hilda, der går bort.

Mest læste i dag

Lige om lidt kan Keld og Hilda fejre 55 års bryllupsdag. De har været gift siden den 24. august 1968 og de har kendt hinanden siden 2. klasse i folkeskolen.

Det er faktisk ikke mange år af deres liv, at de ikke har haft hinanden i det. 

I et interview med Ritzau Fokus i forbindelse med Hildas 75 års fødselsdag i 2021, fortalte Hilda også om nogle af de refleksioner man gør sig, når man bliver ældre. 

Dengang fortalte Hilda, at det "værste at tænke på" er, at den ene af dem en dag vil komme til at undvære den anden. Hilda har dog allerede styr på detaljerne, til når den dag engang kommer. Hun har nemlig allerede styr på, hvilket tøj hun skal have på, når hun en dag skal herfra. 

Ægteparret som har fulgtes gennem livet i tykt og tyndt, sagde tidligere i år farvel til flere af deres venner som gik bort. Heriblandt Peter Belli og Dario Campeotto.

I den forbindelse har tankerne meldt sig hos ægteparret, som bliver mindet om, at livet en dag vil ende. 

Og når man taler om at gå bort, så er Keld Heick ikke i tvivl - han vil gerne være den første af Keld og Hilda, som tager herfra.

Det skriver Newsner, der har interviewet parret. 

"Jeg ville ikke vide, hvad jeg skulle, hvis jeg ikke havde Hilda. Du er bedre til at klare dig, Hilda. Hvis du ikke er her, så vil jeg heller ikke her," lyder det ærligt fra Keld Heick. 

Hilda fortæller, at hun har forsøgt at få Keld sat lidt ind i de praktiske ting, hvis hun en dag drager bort før ham. Det har nemlig ofte været hende som har stået for disse ting, mens Keld har koncentreret sig om musikken.

Hilda har dog også brugt meget tid på musikken. Det har hun lige siden ungdommen, hvor Keld fik hende overtalt til at komme med, i stedet for at arbejde som programmør. 

Keld og Hilda har desuden deltaget i blandt andet Dansk Melodi Grand Prix og spillet et utal af koncerter for danskerne. 

I dag bor Keld og Hilda nord for København, tæt på datteren Annette, hendes mand og deres to sønner.