Mand frifundet for voldtægt af 14-årig: Nu raser hendes far på Facebook

- Vores datter var klar nok i hovedet til skrige, trods de slag svinet tildelte hende i ansigtet og på kroppen i den halvanden time, han voldtog hende, inden gæster rev døren op og rev svinet af, lyder det fra pigens far i et harmdirrende Facebook-opslag.

En voldtægtssag, der var for retten i sidste uge, vakte i går stor opmærksomhed.

I sagen var en 19-årig mand fra Slagelse tiltalt for voldtægt af en 14-årig pige fra Dianalund. Manden blev frikendt, fordi Retten i Næstved nær København vurderede, at pigen ikke var så beruset eller påvirket, at hun ikke kunne sige fra.

Om pigen var udsat for vold eller tvang, var ikke en del af anklagen. Retten vurderede, at pigen havde været i stand til at sige fra, da den 19-årige i et værelse trak bukserne af hende og gennemførte samleje. 

Det stod på indtil pigen råbte om hjælp, og samlejet blev afbrudt af tililende.

Den 19-årige blev frikendt for voldtægt, men kendt skyldig i samleje med et barn under 15 år. Han fik 30 dages betinget fængsel.

Nu tager pigens far bladet fra munden på Facebook. Han beskriver her sit syn på sagen og opfordrer folk til at give deres mening til kende på diverse medier.

Hej alle.
Som i nok ved nu, blev vores datter på 14 udsat for en brutal drugrape af en 19 årig mand i december 2015.
Retten har nu frifundet manden for voldtægt? Men givet ham en betinget dom på 30 dage for seksuelt samkvem med en mindreårig?
Årsagen til frifindelsen.
Vores datter var klar nok i hovedet til skrige, trods de slag svinet tildelte hende i ansigtet og på kroppen i de 1.5 time han voldtog hende inden gæster rev døren op og rev svinet af.
I Danmark er det åbenbart tilladt at voldtage børn, sålænge De er ved bevidsthed.. Vær sød at tilkendegive Jeres mening på Ekstra bladets debat mv., så svinet ikke går fri og andre børn skal opleve at være til grin i Danmark.

Læs også: Mand frifundet for voldtægt af 14-årig: Hun kunne have sagt nej

Opslaget er i skrivende stund delt 300 gange. I kommentarfeltet under uddyber faderen sin oplevelse af episoden.

- På Rigshospitalets traumecenter for voldtægtsofre konstaterede de, at svinet havde mishandlet vores datter så groft, at hun blødte ud af underlivet, havde blodudtrækninger, samt skreget så voldsomt hun havde mistet stemmen. Nu flere måneder efter, lider vores datter stadig af angst, hun har menstruation, som varer op til 25 dage af gangen, skriver faderen.

Ifølge ham har den 19-årige mand også spredt rygter i byen om den 14-årige pige.

Det er endnu ikke klart, om dommen bliver anket.

Præcisering: Det har ikke været muligt for Dagens.dk at be- eller afkræfte faderens påstande.

Læs hele faderens opslag nedenfor.

Hej alle. Som i nok ved nu, blev vores datter på 14 udsat for en brutal drugrape af en 19 årig mand i december...

Posted by Kim Gullits Bangsmann on Monday, May 9, 2016

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip