Slået ned med flaske: Voldsmænd råbte 'klamme homo'

En bytur fredag nat endte med et blodigt overfald for realitystjernen, Gustav Salinas Andersen. Den 23-årige kendis var, ifølge ugebladet HER&NU, på tur med Lisa Lents, da han blev passet op af sine gerningsmænd.

LÆS OGSÅ: Bytur endte brat: Gustav slået ned med flaske

Gustav fortæller selv til eb.dk, at han gjorde holdt ved Arbejdernes Landsbank i Bernstorffsgade, da han skulle følge sin ven til Hovedbanegården. Her var der nogen, der råbte, de ville have et billede med ham. Men, da han vendte sig om, fik han en flaske i hovedet.

- Der var bare blod overalt. Heldigvis blev jeg 'kun' ramt i baghovedet, hvis jeg havde drejet mit hoved en smule, så havde flasken ramt mit øje, og jeg kunne måske have mistet noget af synet, siger han til eb.dk.

Realitystjernen besvimede efter overfaldet, der fandt sted mellem klokken fem og seks natten til lørdag. Han blev kørt til Rigshospitalet, hvor han blev syet med flere sting.

Gerningsmændene løb fra stedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Det er meget skræmmende. Jeg håber virkelig, de finder dem, der har gjort det, Men lige nu skal jeg bare slappe af, siger Gustav til eb.dk.

Københavns Politi bekræfter over for BT, at der har været et overfald på Bernstorffsgade i nat.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip