28-årige Lotte er uhelbredelig syg: Hun vil nå at få sin store drøm opfyldt, inden det er for sent

28-årige Lotte Asmussen går en svær tid i møde sammen med sin lille familie. Foto: Facebook.

Hendes veninde har startet en indsamling, der skal gøre det muligt at opfylde drømmen.

Umiddelbart ligner 28-årige Lotte Asmussen en kvinde, der har det hele. Hun er uddannet sygeplejerske, har hus og have, er kæreste med Martin og har en to-årig søn Charlie. Men den  fynske mor er uhelbredelig syg af livmoderkræft. Og hun ved, at hendes tid på jorden snart er forbi. Det skriver Fyens.dk.

Men inden Lotte Asmussen fra Roerslev på Nordfyn skal herfra, har hun et stort ønske. Hun vil gerne giftes med sin kæreste. Hverken Lotte eller kæresten Martin tør vente længere.

Læs også

Hans Pilgaard blev erklæret rask sidste år: Så vendte kræften tilbage

Brylluppet er sat til den 19. november. Det skulle egentlig først være holdt om lang tid, så parret kunne nå at spare op til brylluppet, men sådan skulle det ikke være. 

For et år siden fik Lotte Asmussen diagnosen livmoderhalskræft, og for en en måned siden fortalte lægerne hende, at der ikke er mere, de kan gøre for at redde hendes liv.

En veninde til den uhelbredeligt syge kvinde har startet en Facebook-indsamling for at hjælpe parret med at få et bryllup stablet på benene. 

Lotte Asmussen er i gang med en palliativ kemobehandling, som forhåbentlig kan holde sygdommen lidt nede, så hun kan nå at nyde sit bryllup. Foto: Facebook.

- Vi har ikke satset på at få noget, så derfor har vi arrangeret vores bryllup, som vi gerne ville have det, og så tager vi den gæld, der kommer. På et eller andet tidspunkt får Martin jo udbetalt min livforsikring, og så må vi trække det derfra. Men indsamlingen er blevet en ret stor succes, fortæller Lotte Asmussen til Fyens.dk og tilføjer:

- Det betyder rigtig meget for os, at der er så mange, der gerne vil hjælpe på alle mulige måder. Der er nogle, der vil sponsorere brudebuketten, makeup, frisør, blomster, øl og biler. Og jeg ved ikke, hvor mange fine brudekjoler jeg efterhånden er blevet tilbudt, 

Lige nu er den 28-årige mor i gang med en palliativ kemobehandling, som forhåbentlig kan holde sygdommen lidt nede, så hun kan nå at nyde sit bryllup. 

Læs også

Sørgende familie advarer: Mor døde, efter hun fik rift på hånden under havearbejde

Lotte Asmussen havde aldrig forestillet sig, at hun skulle stå i den situation, at hun på en gang skulle forberede sig på at dø og blive gift.

- Det er mærkeligt. Det (brylluppet, red.) er det bedste, der kunne ske, og så nogle gange kommer man til at tænke på, hvorfor det lige er, at det sker nu. Så jeg har det meget ambivalent med det. Men vi har valgt at gøre det nu, så vi var sikre på, at vi nåede det. Så har vi også noget godt at tænke på oven i alt det andet. Vi gider ikke at sidde og tude hele tiden, lyder det fra den hårdprøvede kvinde til Fyens.dk.

Facebook-indsamlingen til bryllupet hedder "Indsamling - et sidste ønske". Overskydende penge går til Martin og Charlie, når de bliver alene.

.

Dagens Gossip