5-årig lægger arm til en tatovering, og nu går billedet verden rundt

Foto: Privat

Billedet af den tatoverede dreng er gået viralt af en rørende grund.

Mens den newzealandske kunstner Benjamin Lloyd gav 5-årige Jin sin tatovering, gav han drengen et løfte:

"Hvis de her billeder får mere end 50 likes, så tatoverer jeg syge børn gratis på børnehospitalet ”Starship Children's Hospital.”

Privatfoto

Det tog blot 30 sekunder at få de 50 likes, og siden da fik billedet over 150.000 likes og mere end 10.000 delinger.

"Jeg vågnede til seks millioner visninger dagen efter. Når først lavinen ruller, så går det helt bananas," siger kunstneren til Bay of Plenty Times.

I først omgang vækker billederne måske forargelse blandt folk, der tror, at drengen får en ægte tatovering med nåle og blod til alle sider.

Men Benjamin Lloyd har specialiseret sig i at sprøjtemale tatoveringer med hudvenlige produkter, og han gør det gerne freestyle – altså i fri hånd.

Jins tatovering tog derfor kun cirka ti minutter at lave, og det gør noget særligt ved selvtilliden hos især syge børn at få ”noget sejt” på kroppen, fortæller kunstneren.

Lloyd har kæmpet med at slå igennem med sit talent, som han allerede begyndte at opøve, da han som barn forsøgte at dække et brandsår på sin arm, ved at tegne over arret.

 

Det gav ham selvtillid, at hans klassekammerater syntes, han så sej ud med ”tatoveringer”.

Siden billedet blev lagt på nettet, blev hans indbakke overfyldt med beskeder fra folk fra hele verden, der gerne vil have ham til at lave en sprøjtemalet tatovering på sig. Nu håber Benjamin Lloyd derfor, at han kan slå igennem og lave en forretning ud af kunstformen.

Inden da skal han naturligvis holde sit løfte om at komme forbi og tatoverer de indlagte børn, der skulle hvae lyst.

Privatfoto

 

 

Dagens Gossip