6 naturlige tips til at holde edderkopper ude af dit hjem

Privatfoto

Er du heller ikke glad for de store husedderkopper, der kravler ind i dit hjem for tiden? Så får du herunder nogle tips til at holde dem ude.

De færreste bryder sig om edderkopper - selvom de er små og uskadelige, kan vi ikke lide, at de er i vores hjem.

Her er ifølge naturallivingideas.com en række tips til, hvordan du kan holde dit hjem edderkoppefrit.

Læs også

Kæmpe-edderkopper invaderer dit hjem for tiden: De kan bide fra sig

Eddike
Hvidvinseddike har mange funktioner. En af dem er at drive edderkopper væk. Fyld en vandforstøver med vineddike og vand og sprøjt i alle hjørner, eller hvor edderkopperne ellers holder til.

Kastanjer
Hvis du placerer nogle kastanjer i vindueskarmen eller langs gulvlisterne, kan de holde edderkopper væk. Du kan endda have kastanjerne i huset længe, før de bliver dårlige.

Citron
Edderkopper bryder sig ikke om citrus. Hvis du gnubber citron, der hvor edderkopperne holder til, så skulle de efter sigende holde sig borte.

Pebermynte
En anden ting, som edderkopper ikke bryder sig om, er pebermynte. Derfor kan det være en idé at fylde en vandforstøver med pebermynteolie og spraye det rundt omkring i huset.

Pelsdyr
Katte er gode til at skræmme edderkopper væk. De er glimrende jægere og lader sjældent en edderkop kravler uforstyrret hen over gulvet.

Rengøring
Det er ikke nødvendigvis den letteste måde - men til gengæld den billigste. Hvis du holder dit hjem rent, pænt og støvfrit, er det den bedste måde at holde edderkopperne ude på.

Læs også

Ung mor var døden nær: Lille rift på brystet var i virkeligheden noget langt mere uhyggeligt

 

Dagens Gossip