6 virkelig usexede ting, du har på, som faktisk tænder mænd

Foto: Shutterstock.

Du tror, punkt 4 er løgn.

Hvis du er typen, der tror, at mænd kun synes kvinder er sexede, når de vimser rundt i frækt undertøj eller nedringede kjoler, så tager du fejl. For mænd er overraskende nok også vilde med kvinder, der har noget helt andet og uventet på, skriver Womenshealth.com, der har talt med mænd om deres præferencer. 

Heldigvis behøver du ikke gøre al verden for at din kæreste eller mand, finder dig tiltrækkende og sexet. For mænd kan sagtens få det lumre smil og de beskidte tanker frem, når du har joggingtøjet på eller sjusket hår.

Her er listen over seks virkelig usexede ting, du har på, som faktisk tænder mænd:

Læs også

8 tegn på du VIRKELIG er besat af din eks-kæreste

1. T-shirt og jeans. Det lyder ret simpelt og hverdagsagtigt. Men dette sæt har det med at afsløre dine former, og det er noget mænd kan lide. Alle har jeans og t-shirts, så der er ingen undskyldning. 

2. En oversize skjorte. Træk i en stor skjorte og gå forbi din kæreste. Han vil elske at se dine bare ben…og hans beskidte fantasier vil straks tage over, når han forestiller sig, hvad der er under skjorten. 

3. Træningstøj. Kvinder i træningstøj er noget mænd kan lide, også selvom du ikke har stramme afslørende tights på. Et par almindelige shorts og en t-shirt kan gøre det. Bare tanken om dig, der dyrker motion, kan få din partner til at savle.

Læs også

7 tips til det frækkeste forspil, som med garanti vil gøre din kæreste vild i varmen

 4. Rullekrave. En god gammeldags rullekrave er åbentbart ikke at kimse af. Udover rullekraver er varme og behagelige, er de tilsyneladende også sexede og mystiske. Mandelogikken er tilsyneladende, at rullekraver er lig med vinter, og de kolde måneder er ensbetydende med, at man er nødt til at varme hinanden. 

5. Hestehale. En hurtig og enkel hestehale går man aldrig gal med hos mænd. Måske er det fordi, at alle mænds første kæreste havde hestehale?

6. Hue. Det kan godt være, at du kun går med hue for at skjule en dårlig hårdag, eller at det er længe siden, du har vasket hår. Men mænd elsker det, det giver lidt kant og noget coolness på en sød måde. Så på med huen, også selvom dit hår sidder perfekt eller er nyvasket.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip