7 tips til det frækkeste forspil, som med garanti vil gøre din kæreste vild i varmen

Det kan godt betale sig at vente lidt med at gå til stålet.

Sex kan med fordel være mere og andet end klassisk penetration, selvom det er fristende at springe lige ud i sagerne. Men man går faktisk glip af meget af det sjove ved at droppe forspillet, skriver det britiske medie Metro

De små simple ting kan gøre en verden til forskel, og derfor er der god grund til at få fingrene op af lommen og læberne i omdrejninger. Din kæreste vil formentlig belønne dig for din indsats på lagenet.

Læs også

Med disse 3 sexstillinger opnår kvinder nemmest orgasme

Her er syv forslag til forspil, som vil gøre din kæreste vild i varmen:

1. Kommuniker. I løbet af dagen kan du pirre din kæreste ved at sende frække sms’er eller ved at hviske beskidte ord i hendes ører på restauranten. Udsigten til hvad hun har i vente, vil få hende i det rette humør.

2. Snav. Et rigtig frækt tungekys kan gøre underværker, når det bliver udført på den rigtige måde. Det er den perfekte start på god sex. 

Læs også

Uheldig fyr med hvide bukser fik fræk lapdance: Bagefter opdager han, hvad stripperen efterlod på ham

 3. Bryster. Hvis din kæreste kan lide, at du rører ved hendes bryster, så er det bare med at komme i gang med at lege med dem. Det vil sende hende i den 7. himmel.

4. Pil tøjet af hende. Det er og bliver super frækt, hvis du tager tøjet af din kæreste, uanset om hun er iklædt sexet undertøj eller joggingtøj. Det pirrende element er det hele værd. 

 5. Gnub løs. Det er ikke kun hendes vagina, der skal grubbes og nusses, men også ører, brystvorter, læber og hals. Alle disse steder er meget følsomme

Læs også

‘Katja K’ skal giftes med gammel pornokollega: Har lavet film sammen

6. Legetøj. Frem med legetøjet fra bunden af skabet. Vibratorer og pisk kan være et ganske underholdende indspark i dobbeltsengen som en fræk appetizer. 

7. ‘Fisting’. Hvis du er den lidt mere hardcoretype, vil du måske sætte pris på lidt fisting. Men inden der skal knytnæver op nogen steder, så husk for guds skyld glidecreme…og spørg lige om lov, inden du går i gang.

 

Dagens Gossip