63-årig kvinde kalder det en “mirakelserum”: Får hende til at se 10 år yngre ud

Skrevet af Kamille Isaksen

14 uger siden

|

07/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette skønhedsprodukt skulle eftersigende få hende til at se 10 år yngre ud.

Dagens topnyheder

En 63-årig kvinde har for nylig delt sin begejstring for et anti-age serum, som hun hævder har fået hende til at se et årti yngre ud

Produktet, der er tale om, er fra mærket Olay. Den omtalte serum hedder ‘Olay Regenerist 3 Point Anti-Ageing Firming Serum’ og kan købes flere steder i landet. 

Dette produkt, som nogle betegner som et "alternativ til Botox", har vundet stor popularitet blandt forbrugerne for dets evne til at stramme huden op og reducere rynker.

Det skriver The Mirror

Produktet, der bruger Amino-peptid Complex II og Pentapeptider, trænger ifølge producenten "10 lag dybt ind i hudens overflade". Det er denne kraftfulde formel, der har overbevist brugere om dets effektivitet.

En tilfreds kunde udtaler: "Jeg har brugt Olay Regenerist Serum i årevis! Jeg er ikke sikker på, om det kan reducere rynker? Men at bruge det dagligt har bestemt hjulpet med at beskytte min hud i aldringsprocessen! (Jeg er nu 63, ser et årti yngre ud)."

Kunder har rapporteret om mærkbare resultater og en reduktion i rynker inden for en uge efter brug. Serummet, som er beskrevet som ultralet og hudoppumpende, indeholder en høj koncentration af aktive ingredienser, der strammer huden op for et løftet udseende og reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Det hjælper også med at eksfoliere og glatte huden.

En anden kunde deler sin oplevelse: "Dette er et lille mirakel i en tube. Min hud føles fornyet, hydreret og fastere. Jeg havde endda selvtilliden til at gå ud uden makeup, da min teint så så strålende ud."

Selvom nogle brugere har beskrevet formelen som 'klæbrig', og en enkelt bruger nævnte, at den strammede hendes hud 'for meget', hvilket forårsagede tørhed og let afskalning, står det klart, at mange har haft positive oplevelser med produktet. Denne feedback understreger serumets popularitet og effektivitet som en del af en daglig hudplejerutine.

Du kan købe Olay Regenerist Anti Ageing Firming Serum ved at klikke her og her