7 grunde til at forkæle din mands numsehul i aften

Foto: Shutterstock.com

Hvis der skal lidt ekstra krydderi på i aften, så har du herunder syv ekstra grunde til, hvorfor du bør forkæle din mands numsehul i aften.

For nogle par er dette en grænse, som er svær at overskride. Men for dem, der allerede har gjort det, er det helt sikkert det værd.

Det gælder om at lægge samfundets stereotype forestillinger til side og lade sig rive med og leve i nuet - til stor nydelse for begge parter.

Læs også

Hasbulla har en sjælden lidelse: Du gætter aldrig hans alder

Numsehullet er en meget erogen zone, og det kan give stor tilfredsstillelse for både mænd og kvinder, når området bliver stimuleret.

Her er syv gode grunde til at forkælde din mands numse i aften.

1. Bedre orgasmer
De fleste, som har kastet sig ud i erotikkens dejlige univers, ved, at det for det meste er bedre at få stimuleret flere erogene zoner på én gang. Hvis først I tør at tage ud på et nyt analt eventyr, vil din mand opleve orgasmer, der er helt fantastiske.

2. Mandens naturlige åbning
De fleste kvinder og nogle mænd ved, at det giver stor nydelse at være den modtagende part. Det er det tætteste en mand kan komme på at opleve en penetrering, som kvinden oplever det, og det skal han ikke snydes for.

3. Prøv grænser af
Nogle gange er vi lidt for bundet af samfundets stereotyper og tabuer. Er man lidt for feminin, hvis man er den modtagende part, og vil hun se på mig anderledes efter dette? Vi siger 'smid hæmningerne'. Kom tættere på hinanden, og udforsk alle kroge af hinandens kroppe.

4. Mandens G-punkt skulle være at finde oppe i mørket
G-punktet er et sagnomspundent område for nogle, men det skulle altså være at finde oppe i mandens endetarm. Ved alene at stimulere det punkt, skulle det være muligt at få ham til at nå et klimaks, som ikke kan sammenlignes med almindelige orgasmer.

5. Det viser, at han stoler på dig
Når han lader dig gå på opdagelse, beviser det, at han er tryg ved dig. Det kan godt være, at I ikke har været sammen længe, men han er tryg ved, at du kan klare den slags og er med på seksuelle eventyr.

6. Det er en oldnordisk tankegang, at det kun er homoseksuelle, som nyder det anale
Man skal ikke begrænse sig selv. Så lige meget om man er biseksuel, homoseksuel, heteroseksuel eller en anden slags seksuel, så er nydelsen lige stor - og man bør unde sig selv oplevelsen.

7. Det er en erogen zone
I virkeligheden vil vi anbefale, at alle steder på kroppen bliver stimuleret, og da anus kan være et ekstra følsomt område, så skal det helt sikkert også leges med. Ligesom brystvorter, kønsdele og eksempelvis munden, så er dette område noget, der ofte bør aktiveres, når der er lagt op til sex.

Læg hæmningerne på hylden, og kast jer ud i at udforske nye områder!

Læs også

Mor vågner op på hospital uden baby: Raser hun over, hvor hun fandt sin datter

 

 

Dagens Gossip