Mor vågner op på hospital uden baby: Raser hun over, hvor hun fandt sin datter

Foto: Shutterstock.com

En mor fik et chok, da hun slog øjnene op på hospitalet og opdagede, at hendes datter ikke lå i krybben ved siden af.

Lory Beth Snyder var syg af bekymring, da hendes fire måneder gamle datter, Lorelai, fik det dårligt og måtte på hospitalet. Men den amerikanske mors oplevelse med sundhedsvæsenet gjorde hende ikke mere rolig efter en uventet episode midt i datterens indlæggelse, fremgår det af Lory Beth Snyders opslag på Facebook.

Da lægerne på NEA Baptist Hospital i Jonesboro, Arkansas i USA, havde undersøgt Lorelai, valgte de at indlægge både mor og datter. Efter stribevis af prøver for at finde ud af, hvad der var i vejen med den lille pige, lagde den udmattede Lory sin trætte datter i en krybbe ved sin seng på hospitalsstuen og begge faldt i søvn.

Læs også

Butik nægter at skrive Donnas besked på kage: “De har ingen sans for humor”

Senere da Lory vågnede, var krybben tom. Den panikslagende mor sprang ud af sengen for at lede efter sin datter. Til sidst fandt Lory sin baby på en anden hospitalsstue i armene på en patient, der var omgivet af et par sygeplejersker, der grinede og legede med Lorelai.

Lory var rasende over at finde sin datter hos en fremmed person, en patient, som hun ikke anede, hvad fejlede. Derfor tog Lory straks sin datter ud af armene på vedkommende og gik.

Sygeplejerskerne pakkede Lorelais pusletaske sammen, der var spredt ud over den fremmede patients stue, og fulgte efter Lory, hvilket den fremmede patient også gjorde. De prøvede alle sammen at overtale den chokerede mor til at sove videre, mens de passede hendes barn.

Men Lory var ikke interesseret i deres tilbud. Hun følte, at hendes barn var blevet kidnappet.

Kort efter episoden skrev Lory Beth Snyder et opslag på Facebook, hvor hun fortalte sin historie. 

"Uanset hvilke intentioner hospitalet eller patienten havde, burde et barn aldrig blive fjernet på den måde min datter blev," skrev Lory Beth Snyder på Facebook.

Lory Beth Snyder meldte sagen til politiet, men ordensmagten i Jonesbor mente ikke, der var nogen sag, fordi den fremmede patient ikke havde til hensigt at skade Lorelai. Hospitalet mente heller ikke, at de gjorde noget forkert eller uansvarligt - tvært imod fortalte en talsmand fra hospitalet, at personalet havde fulgt alle regler.

Det viste sig senere, at Lorelai var blevet dårlig på grund af alvorlig mælkeallergi.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

Dagens Gossip