8 ting der afgør, om du inderst inde er et godt menneske

Se her om du er et godt menneske.

Vi bestræber os alle på at være den bedste udgave af os selv.

Måske du støtter velgørende organisationer, måske du er en ildsjæl i den lokale sportsklub eller måske du bare er rigtig sød ved familie og venner. Der er heldigvis mange måder at være et godt og rart menneske på.

Alligevel hænder det, at man møder et menneske hvis sind, fremstår endnu mere rart og imødekommende end de fleste andres.

Disse personer hører som oftest til personlighedstypen ‘ISTJ’, der, oversat til dansk, er en forkortelse for den personlighedstype, der synes introvert, følsom, betænksom og retfærdighedssøgende. Det skriver Yourtango.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Er du i tvivl om, hvorvidt du er et rart menneske, så læs endelig videre her.

Hvis du kan nikke genkendende til nedenstående otte karaktertræk, tyder meget nemlig på, at du er et godt og rart menneske. Et menneske med personlighedstypen ‘ISTJ’.

De otte karaktertræk er som følger;

1. Folk fortæller dig, at du har en gammel sjæl:
Du er en ‘gammeldags’-type, der sætter pris på traditioner. Du holder dig til det velkendte og kaster dig kun sjældent ud i nye ukendte situationer.

2. En god dag for dig spænderes i sengen med en god bog:
Du holder dog også af at bage kager og hygge med familien, men varmen under dynen er mere end tilfredsstillende for dig.

 3. Folk spørger dig altid til råds:
Da du er et ansvarligt menneske, der træffer realistiske beslutning, er det altid dig, dine venner spørger til råds. Du vil give dem det mest brugbare svar.

4. Du elsker livets små glæder:
Du behøver ikke vilde byture eller eksotiske rejser, for at sætte pris på livet. En smuk gåtur i solskin, ja selv en stjerneklar nat, kan få dit humør helt i top.

Læs også

Nyt studie: Stædige mennesker lever længere

5. Du bryder dig ikke om forandring eller løse projekter:
Stabilitet og rutiner er vigtige i din hverdag. Hvis du ikke når at lave opgaven færdig til tiden eller hvis du har svært ved at forholde dig til nye personer i dit liv, bliver du let irriteret. Du er en perfektionist og derfor behøver du orden i tilværelsen.

6. Det er vigtigt for dig at have ret:
Faktisk er det så vigtigt for dig, at du til tider glemmer at tænke på folks følelser, når du ivrigt forklarer din side af sagen.

 7. Du vil gøre alle glade:
Du er kendt for at være en pleaser. Du bestræber dig altid på at gøre andre folk glade for at undgå enhver form for konflikt.

8. Du er et roligt og praktisk menneske:
Du har realistiske mål for livet og langsomt opnår du dem. Du føler sjældent angst, for du hviler i dig selv og har lagt planer for alle tænkelige scenarier, du end måtte møde på din vej. 

Læs også: Nyt studie afslører: Kvinder kan ikke holde fingrene fra disse mænd

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip