Ærlig mor: "Min søn har ødelagt mit liv"

Foto: Shutterstock.

“Jeg har opgivet alt,” lyder det fra den ærlige mor, der fortæller, at det ikke har været nemt at få et barn.

På det sociale medie Reddit har en mor valgt at dele sin version af at blive mor - og det har ikke været nemt.

Læs også

Mor ser familie foran i køen lægge deres varer mærkeligt op på båndet - så går det op for hende hvorfor

Hun forklarer, hvordan hendes tre-årige søn har overtaget hvert øjeblik i hendes liv. Hun taler knap nok med sin mand længere, og udover forældreskabet har de ikke noget til fælles længere. 

Det at blive mor har også ødelagt hendes karriere, og hendes barn er så krævende, at hun ikke længere har nogen identitetsfølelse. Derfor har hun valgt at dele sin historie for at få råd til at komme videre, skriver The Mirror.

"Jeg spekulerer bare på, om der er andre, der føler, at de ikke længere har et liv, når de har et lille barn,” spørger hun og fortsætter:

“Jeg hjemmepasser og valgte at stoppe min karriere, da jeg fik min søn for tre år siden, fordi tanken om en dagplejer skræmmer mig.”

Foto: Shutterstock.

"Min mand har en temmelig krævende karriere, men gør alt, hvad han kan, når han er hjemme. Vi har ikke rigtig et forhold længere - udover at være forælder sammen,” forklarer hun og uddyber, at han har det på samme måde.

"Han føler på samme måde, at vores lille barn dikterer alt. Et måltid, en samtale - et øjeblik kan ikke eksistere uden at vores barn skriger, klynker, skubber et legetøj op i ansigtet af os, kravler på os og så videre.”

"Vi taler næsten ikke mere sammen, medmindre det handler om ham, på grund af hvor krævende han er. Han kan ikke lege selv og har brug for konstant at blive underholdt. Alt hvad jeg gør handler om vores søn.”

Hun forklarer, at hun hellere ikke længere har fritidsinteresser.

“Det kan ikke lade sig gøre, når han er tilstede,” lyder forklaringen fra moren. 

"Jeg plejede at tegne, men hvis jeg overhovedet tænker på at finde en pensel frem, er han der straks og får maling overalt. Hvis jeg prøver at se fjernsyn, skriger han ad mig for ikke at lege med ham eller skriger, fordi han hellere vil se Svampebob.”

Foto: Shutterstock.

"Hele dagen, 100 procent af tiden, handler det om ham. Jeg ved godt, at da jeg valgte at få et barn, der vil det ikke længere handle om mig mere, men jeg føler, at jeg ikke længere har en identitet, fordi jeg giver alt til mit barn.”

"Jeg kan heller ikke være oppe om aftenen og give mig selv lidt alenetid, for min søn hører på en eller anden måde altid mig og vågner stadig fem gange om natten og skriger efter mig. Jeg vil bare vide, om det er normalt? Sig, at det bliver bedre, når de bliver ældre,” skriver den trætte mor håbefuldt.

I kommentarfeltet er der flere mødre, der byder ind.

“Nej, det lyder ikke normalt. Personligt ville jeg sætte ham i daginstitution på deltid, sovetræne med ham og begynde at insistere på, at han skulle lære at lege mere selvstændigt,” skriver en. 

"At være forældre behøver ikke at involvere denne form for angst. Du fortjener tid til dig selv, nattesøvn uden at blive vækket fem gange og et ægteskab, der involverer mere end forældreskabet," skriver en anden.

“Vores søn er nu fire, og han skal stadig arbejde med disse ting nogle dage, men han behøver kun en påmindelse. Arbejd på det, så bliver det bedre," lover en tredje.

Læs også

Undgå dum fejl: Australsk kvinde deler genialt trick fra Aldi

 

 

 

Dagens Gossip