Alice deler vandene: Nægter at pottetræne sin søn

Foto: TikTok.

"Vi vil slet ikke pottetræne ham," lyder det fra Alice, der er mor til en lille dreng.

Der findes ikke én manuel til det at være forælder, og derfor er børneopdragelse også et emne, hvor der er forskellige tilgange og holdninger til.

Læs også

Kvinde viser stolt sin nye tatovering: Men det ligner noget helt andet

TikTok’eren Alice deler ud af livet som mor, og i de mange videoer svarer hun blandt andet også på spørgsmål fra sine over 600.000 følgere.

I den forbindelse har Alice afsløret, hvordan hun sammen med sin partner vil pottetræne den lille søn Fern. Det gør hun efter, at dette spørgsmål er landet i hendes indbakke:

"Hvornår og hvordan planlægger du at pottetræne Fern? Min søn er 22 måneder, og jeg føler ikke, at han er klar. Jeg tænker, vi bare vil følge hans ønsker," skriver en følger.

Til det svarer Alice:

"Vi vil slet ikke pottetræne ham. Når han beder om at bruge toilettet, viser vi ham hvordan,” lyder svaret fra Alice, og det er netop den tilgang, der har delt vandene.

"Vent. Hvad så hvis han er 5 år og stadig ikke har bedt om at 'bruge toilettet'? Skal han så gå i skole i ble,” spørger en følger undrende.

"Børn har brug for vejledning. Du er den voksne. De henvender sig til dig efter hjælp. Så det er op til dig at fortælle ham, hvornår det er tid til at begynde at prøve," kommenterer en følger.

Der er dog også følgere, der bakker op om Alices tilgang.

"Jeg tror, Alice mener, at hun vil lære ham det, når han begynder at vise interesse, hvilket er det, du skal gøre," skriver en. 

“I er sure, da hun vil ikke tvinge ham til at bruge et toilet, før han er klar. Den eneste grund er bekvemmelighed. De fleste børn er klar, når de er 4 år uden pottetræning,” mener en anden bruger.

Du kan se videoen fra Alice her: 

@alicellani

Reply to @marypischke when will we potty train fern? #babyfern #lifeoffern #14monthsold #TargetHalloween

♬ Tokyo - Finn Askew
 
Læs også

Han blev hånet for at sidde i kørestol: Men så skete der noget fantastisk