Amber Luke tatoverede sine øjne blå, så blev hun blind

Amber Lake, der også er kendt som Dragon Girl, har brugt 26.000 dollars på at modificere sin krop. Hun har blandt andet fået sine øjne tatoveret blå. Det endte med, at hun ikke kunne se i tre uger.

Tatoveringerne i øjnene var ifølge Amber Luke en 40 minutters næsten uudholdelige procedure. Ved sådanne procedurer er der altid en risiko for, at det kan skade synet, også permanent. 

I Amber Lukes tilfælde endte det med, at hun mistede synet i tre uger. Nu har hun permanent blå øjenæbler efter den skrækindjagende procedure. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Den 24-årige kvinder fra New South Wales i Australien har i alt brugt mere end 26.000 dollars på at ændre sit udseende. Mange af de modifikationer, hun har gennemgået har været ekstreme. Hun har fået splittet sin tunge og øreflipperne strakt ud. 

Derudover har hun over 200 tatoveringer, har fået en brystforstørrende operation og fået fyld i læber og kinder. Dertil er der den blå tatovering i hendes øjne og spidse implantater i ørerne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

I never wear my glasses - so I thought it’s time to start doing so. Everyday. Jesus 🙃😩 #ambsluke #girlswithtattoos #tattooedgirls #inkedgirls #calvinkleinunderwear #bluedermal #babybluehair #foureyes #glasses #d&g

Den farligste procedure har uden tvivl være, at få blå blæk sprøjtet ind i hendes øjenæbler.

”Jeg kan ikke beskrive for dig, hvordan følelsen var. Den bedste sammenligning jeg kan give dig er, at da øjenæblerne først havde fået blækket sprøjtet ind, det føltes som om tatovøren tog 10 glasskår og gned det ind i mit øje,” har Amber fortalt til Barcroft TV.

Læs også

Kendall Jenners brystvorte går viralt efter lillesøster Kylie deler denne video

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip