Bagagemedarbejder med afsløring: Sådan undgår du, at din bagage forsvinder i lufthavnen

Skrevet af Nicolai Busekist

02/04/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mange har prøvet at miste bagage i lufthavnen i forbindelse med en rejse. Her finder du ud af, hvordan du undgår dette.

Mest læste i dag

En bagagemedarbejder har afsløret en genial måde at forhindre, at din kuffert bliver væk i lufthavnen.

At miste sin bagage under en rejse er et sandt mareridt. Heldigvis har en bagagemedarbejder delt et nyttigt tip på sociale medier, som kan hjælpe dig med at undgå dette.

Rejseeksperten optrådte i en TikTok-video postet fra Ontario International Airport, hvor han forklarede tricket. I videoen fortalte han rejsende, at de skulle sørge for at fjerne eventuelle mærker og klistermærker fra tidligere flyvninger på deres bagage.

Medarbejderen sagde, at disse mærker indeholder værdifuld information om din destination og eventuelle mulige flyforbindelser.

Stolte rejsende kan godt lide at lade klistermærker og mærkater sidde på deres kuffert for at minde dem om deres tidligere ferier. Men de kan blive misforstået, og din kuffert kan ved et uheld blive sendt til en anden destination og ødelægge din rejse.

"Så hvis dit måneder gamle klistermærke er på din kuffert, er der en chance for, at det bliver scanner i stedet for dette. Din kuffert kan ende der og ikke i flyet," sagde han.

Informationen scannet gennem stregkoden på mærkaterne er dateret, og din kuffert bliver behandlet derefter for at sikre, at den ankommer til, hvor rejsende skal hen. Han pegede på bagagebåndet og fortalte seerne, hvor de kunne finde mærkaterne.

"Lad os sige, du fløj med American (Airlines, red.) og så en måned senere fløj du med Southwest," sagde han, mens han pegede på bagagen på båndet.

"Der er et lille mærkat, der kommer på for American, der fortæller computeren, at den skal derhen."

At fjerne mærkaterne reducerer chancen for forvirring og sikrer, at den korrekte destinationsinformation vises på din bagage.

TikTok-videoen gik viralt på de sociale medier og blev på kort tid set mere end 470.000 gange. Hundredvis af brugere skyndte sig at bruge kommentarsporet til at dele deres tanker og oplevelser.

"Jeg fjerner altid klistermærkerne efter en tur fra Brasilien til USA, hvor de sendte min bagage til New Zealand," skrev en bruger.

"Det lærte jeg anden gang jeg fløj. Jeg var teenager og frustreret over, at agenten rev mit gamle mærkat af. Da hun forklarede det, river jeg nu dem alle af," skrev en anden.