Rebecca og kæresten rejser verden rundt finansieret af deres OnlyFans: Du gætter aldrig, hvor meget de tjener

Skrevet af Emil Martesen

29/03/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Du gætter aldrig, hvor meget de tjener.

Dagens topnyheder

Traditionelle karriereveje tegner ofte vores livsforløb - men her vælger Nathan og Rebecca, et ungt australsk par på henholdsvis 23 og 25 år, at udforske en utraditionel sti mod frihed og økonomisk uafhængighed.

Efter at have mødt hinanden i skolen og tilbragt fem år sammen, fandt de et fælles mål om at rejse og opleve verden.

Men alting kommer med en pris, hvorfor parret måtte ty til andre metoder, så de kunne forfølge drømmen uden de økonomiske byrder, som ofte følger med.

Det parret begyndte som en passioneret rejse på sociale medier, udviklede sig hurtigt til en karriere, da de indså potentialet i at dele deres eventyr med et ligesindet publikum.

Det skriver clint.be Daily Star.

Beslutningen var dog ikke uden sine udfordringer. For at finansiere deres drøm om kontinuerlig rejse vendte parret sig mod OnlyFans, en platform, der har givet dem muligheden for at skabe indhold, der strækker sig langt ud over almindelige rejsebilleder og -historier.

Rebeccas åbenhed om deres valg viser et dybt ønske om at leve livet på deres egne vilkår:

"Vi laver nu sekstapes... Det er orale videoer og trio-filmet med mine veninder og Nath", fortæller hun hudløst ærligt, mens hun afslørende en indtægt på omkring 300.000 euro, svarende til over 2,2 millioner danske kroner, om året fra OnlyFans, der er mere end tilstrækkeligt finansierer deres rejser og investeringer i fast ejendom.

Men denne usædvanlige karrierevej er ikke uden bump på vejen.

Parret lægger ører til meget kritik og det had, de står overfor online, men understreger, at friheden til at rejse og leve uden økonomisk stress gør det hele værd.

Efter mere end et år på vejen bruger Nathan og Bec det meste af deres tid på at slappe af og udforske, mens de dokumenterer deres rejser på sociale medier for deres betydelige følgerskare på både Instagram, TikTok og OnlyeFans.