Derfor skal du altid blive i sengen efter sex

Bliv liggende efter jeres knald!

Det er en individiuel sag, om man har lyst til at blive liggende i sengen og kæle efter sex, eller om man hellere vil op og videre med dagen. Mange foretrækker også bare at vende sig om og sove.

Alle har forskellige behov og rutiner efter sex. Nogle vil bare knalde brikker og hilse på Ole Lukøje eller være alene, mens andre har lyst til at gå i symbiose med deres partner og putte natten lang. 

Ifølge svenske Expressen er der tungtvejende grunde til altid at gå med sidstnævnte - altså nusseri og kærtegn. 

Der er nemlig både fysiske og psykiske gevinster ved at ligge i ske og kæle efter en hed omgang i dobbeltsengen, konkluderer forskere fra det canadiske University of Toronto.

Læs også

7 ting mænd ville ønske du gjorde under sex

1. Det er godt for dit sexliv
En undersøgelser viser, at par som krammer og putter efter sex, er mere tilfredse med deres sexliv end dem, der bare vender ryggen til hinanden. Den blide og kærlige nærkontakt er simpelthen med til at skabe et stærkere bånd mellem jer efter klimaks, og jo tryggere I føler jer ved hinanden, og jo mere forelskede I er, des bedre føles jeres sex.

2. Sænker risikoen for hjertekarsygdom
Nusseri og kærlige kram efter sex er med til at lægge en dæmper på stress, angst og hjertebanken, som er med til at forårsage hjertekarsygdomme. Det virker simpelthen beroligende på kroppen og sindet at nusse. Eksperter sammenligner ligefrem putteriet med at løbe et halvt maraton, når det gælder sundhed og velvære. DET er da en god grund til at holde om hinanden lidt mere! 

Læs også

Vi er blevet løjet for: Så meget forbrænder du under sex

3. Det styrker jeres forhold
Sex og intimitet er med til at sætte skub i lykkefølelsen i hjernen. At blive nusset og forkælet i sengen, at føle sig elsket og tryg, som nusseri kan bidrage til, er simpelthen med til at gøre os gladere i al almindelighed og for hinanden i forholdet. Relationen mellem jer bliver tættere. Sæt igang!

 

Dagens Gossip