Drømmejobbet: Bliv betalt for at smage på chokolade i otte timer om ugen

Der er ingen tvivl om, at dine venner og familie vil skule misundeligt til, hvis du får dette job. Nu kan du blive betalt for at spise chokolade i otte timer om ugen.

Du er lige nu et skridt tættere på et job, som du sikkert ikke engang vidste eksisterede. Mondelés International, virksomheden der står bag populære brands som Cadbury, Oreo og Milka, søger nemlig en deltidsansat, som vil prøvesmage chokolade for dem.

Der er tale om et job på mellem syv til otte timer om ugen, hvor den primære opgave er at smage på deres forskellige chokoladeprodukter og derefter give et ærligt feedback.

I jobopslaget står der nemlig, at ens hovedansvar vil være:

  • Smage på chokoladen og give et objektivt og ærligt feedback.
  • Arbejde sammen med et team, hvor i deler meninger og fælles når til enighed om smagen.
  • Bruge et klart defineret ordforråd til at beskrive produkterne.
  • Være konsekvent i de afgivne resultater.
  • Kende de etiske og juridiske krav til stillingen.

Ikke nok med, at du får lov til at smage på chokolade i otte timer om ugen, så bliver du også betalt for det. Lønnen er £10.75, hvilket svarer til lige knap 95 kroner i timen.

”Jeg elsker mit job”

Desværre er der også et stort MEN ved jobbet, og det er, at det befinder sig i England. Hvis din drøm er at smage chokolade til dagligt, så skal du altså rykke teltpælene op og flytte til Wokingham. Det ligger små 64 kilometer fra London.

Skulle du til gengæld ende med at få jobbet, så kan du se frem til at arbejde sammen med 11 andre personer, der laver det samme som dig. Til Manchester Evening News har en ansat ved navn Tracy udtalt sig om jobbet, og hun er helt vild med det.

”Jeg elsker virkelig mit job. Det passer til min livsstil og alle mine venner er naturligvis ret misundelige,” fortæller hun inden hun fortsætter:

”Jeg ser altid frem til at arbejde, og der er langt mere ved jobbet ’Chokoladesmager’ end man lige skulle tro. Vi skal identificere forskellige smage, tekstur og endda hvordan chokoladen føles i munden,” fortæller hun.

Hvis det ikke lyder som drømmejobbet, så ved jeg ikke længere, hvad drømmejobbet er. Mondeléz har åbent for ansøgninger til og med den 8 marts, og de forventer ikke overraskende, at der kommer mange ansøgninger. Du kan søge jobbet her.

Læs også

6 ting du skal være opmærksomme på i din urin: Det kan være kræft

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip