Ekspert slår fast: Dette skal du aldrig gøre til en jobsamtale

04/12/2023 13:14

Emil Martesen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eksperten løfter sløret for, hvad du aldrig bør gøre til en jobsamtale.

Mest læste i dag

Nolan Church, tidligere rekrutterer for Google og DoorDash og nuværende CEO for Continuum, har delt en afgørende indsigt, der kan forbedre enhver jobsøgendes forberedelse til et jobinterview betydeligt.

Og Nolan Churchs råd falder på et tørt sted for mange.

Der er nemlig et hav af gode råd at hente.

Ifølge Church er det en stor fejl, når kandidater møder op til en jobsamtale uden at have gjort deres hjemmearbejde.

Han påpeger, at det er tydeligt, når disse personer ikke kender til virksomheden eller rollen, de interviewer til.

Nolan Churchs råd til jobsøgende er at bruge tid på at gennemgå virksomhedens hjemmeside og LinkedIn-side før der tages hul på jobsamtalen.

Han lægger heller ikke skjul på, at det er vigtigt at forstå virksomhedens mål og mission og at overveje, hvilke specifikke aspekter af jobbeskrivelsen der vækker ens interesse.

Han anbefaler også at finde ud af, hvem der skal føre jobsamtalen, og undersøge deres professionelle baggrund på LinkedIn.

En dybdegående tankegang og et dybere niveau af spørgsmål kan bevise, at man virkelig har gjort sit forarbejde, og at man både er interesseret i muligheden og i at lykkes med den.

Nolan Church understreger i samme ombæring, at dette er yderligere bevis på, at man vil gøre det godt i jobbet, hvis man får det.

Nolan Churchs indsigt er en værdifuld påmindelse til alle jobsøgende om, at et vellykket jobinterview kræver mere end blot at dukke op. Det kræver omhyggelig forberedelse og en oprigtig interesse i virksomheden og rollen, man søger. Ved at følge dette råd kan jobsøgende forbedre deres chancer for ikke blot at gøre et godt indtryk, men også for at sikre sig jobbet.