En fremmed mand betalte denne mors indkøbsvarer for 1.500 kroner - men så tog tingene en trist drejning

Foto: Privat

Kvindens betalingskort blev afvist ved kassen. En ung mand trådte til og tilbød at betale for alle varerne, men herefter tog den hjerteskærende historie en trist drejning.

En kvinde fra den californiske storby San Diego var sønderknust af nyheden om, at en fremmed person er død.

Selvom Jamie-Lynne Knightens møde med Matthew Jackson var kortvarigt, så var hun i sorg over den 28-årige mands død.

Læs også

Familien besøger sønnens grav, da en mystisk kvinde kommer listende ind på dem

De to mennesker mødte hinanden i et lokalt supermarked, hvor kvinden, der er mor til to børn, kom i problemer ved kassen.

Betalingskortet blev afvist flere gange af sikkerhedsmæssige hensyn, men det vidste kvinden ikke noget om, og derfor fortsatte hun sine forgæves forsøg på at betale for varerne.

Situationen blev ikke lettere af, at kvindens datter på fem måneder brød ud i gråd.

Utilfredsheden spredte sig herefter til de andre mennesker i køen, mens Jamie-Lynne Knighten uden held prøvede at få kontakt til kreditkortselskabet på mobilen.

I den utålmodige kø stod Matthew Jackson, der gik hen og henvendte sig til den ulykkelige kvinde.

Han tilbød at betale for Jamie-Lynne Knightens større indkøb, da der i vognen lå varer for omkring 1.500 kroner.

Jamie-Lynne Knighten afviste tilbuddet, men den unge mand var insisterende - han tilbød igen at betale og forklarede, at han ønskede at hjælpe.

Der var kun én betingelse, da Jamie-Lynne Knighten skulle love, at hun en dag ville gøre det samme for en fremmed person.

Hun accepterede og lod manden betale for alle varerne.

"Det føltes som et kæmpe knus," sagde Jamie-Lynne Knighten, der bagefter ikke kunne glemme fyrens gode gerning i det travle supermarked.

Hun kom i tanke om, at Matthew Jackson havde fortalt, at han arbejdede i et lokalt fitnesscenter, og derfor ville kun ringe til lederen og forklare, at de havde en særdeles god medarbejder ansat.

Over telefonen brød lederen af motioncentret dog grædende sammen, da Jamie-Lynne Knighten ringede for at rose den barmhjertige fitnesstræner.

Lederen forklarede, at Matthew Jackson var blevet dræbt i en bilulykke – en ulykke, der var sket mindre end 24 timer efter den gode gerning i supermarkedet.

"Det knuste mit hjerte. Han var en smuk person," forklarede Jamie-Lynne Knighten.

Ifølge Opposing Views mistede Matthew Jackson livet, da han sammen med to kammerater kørte ind i et træ i vejsiden. De to andre passagerer overlevede ulykken.

"Jeg kan stadig ikke tro det. Jeg var overbevist om, at jeg ville få chancen for at se ham igen, give ham et knus og takke ham igen," skriver Jamie-Lynne Knighten på Facebook.

Hun fortsætter:

"Nu får jeg ikke chancen, men hvad værre er, så har ingen andre nu chance for at møde ham. Og dét knuser mit hjerte."

Jamie-Lynne Knighten har dog ikke glemt løftet, og derfor vil hun ære Matthew Jackson ved at hive betalingskortet frem, hvis hun møder en fremmed person, der af den ene eller anden grund ikke kan betale for sine varer. 

"Vi må prøve at vende noget trist til noget godt," forklarede hun

Læs også

Hun efterlader børsten under toiletbrættet i 10 minutter – årsagen er genial

 

 

Dagens Gossip