En gave for livet: 21-årig søn bruger sin første løn på at betale al mor og fars gæld

Foto: Privat

Den 21-årige brugte sin første løn på at betale hans mor og fars gæld i huset.

Pavin Smith besluttede sig for at gøre noget helt fantastisk, da han fik sin første løn. Da pengene landede på hans konto, valgte han at bruge dem på noget, som hverken han eller hans forældre kommer til at glemme.

Pavin Smith er professionel baseballspiller, og det var hans første løn som baseballspiller, der gjorde det muligt for ham at overraske sine forældre med en julegave for livet.

Læs også

Forældre kigger væk i 2 sekunder: Så sker deres værste mareridt

I en alder af 21 år skrev han under på en kontrakt med Arizona Diamondbacks, der ikke blot sikrede ham en god løn. Det sikrede ham også en ansættelsesbonus på hele fem millioner dollars, hvilket svarer til næsten 33 millioner kroner.

Pavin valgte at bruge en del af den store sum penge på at give sine forældre en ekstraordinær julegave.

Det er imponerende i sig selv, men er især imponerende taget hans unge alder i betragtning. I denne alder kan det være tiltalende at bruge pengene på dyre biler, store huse og designertøj.

Selvom han måske har været tiltalt af idéen om at gøre dette, gjorde Pavin ingen af delene. Derimod besluttede han sig for at bruge nogle af pengene på at indfri hans forældre realkreditlån.

Den unge mand præsenterede gaven til sine forældre i form af et følelsesladet brev, hvori han fortæller, at det er hans julegave til dem. Derudover sørgede han også for, at der var nogen, der stod klar til at filme deres reaktion.

"Tak, fordi I har opdraget mig i et fantastisk hjem fyldt med kærlighed. På grund af alle de ofre, I har gjort for at få mig til, hvor jeg er, ønsker jeg, at vores families hjem skal være jeres," skrev han blandt andet i brevet.

Pavin skrev endda også i brevet, at det, at han betale sin forældres gæld, langt fra var nok til at kompensere for alt, hvad de har givet og gjort for ham gennem årene.

Læs også

Skulle på date med fyr fra dating-app: En chokerende Google-søgning fik hende straks til at aflyse

 

.

Dagens Gossip