Skulle på date med fyr fra dating-app: En chokerende Google-søgning fik hende straks til at aflyse

08/09/2022 16:07

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde har delt sin historie om, hvordan hun endte med at aflyse en date med en fyr fra en dating-app, efter hun googlede ham.

Mest læste i dag

TikTok-bruger Shaina Kay Cardwell har delt en advarsel til sine følgere på det sociale medie, som hun opfordrer til at undersøge deres dates, inden de mødes med dem.

I en video, som hun har delt på TikTok, fortæller hun, at hun søgte efter navnet på sin date på Google. Da hun gjorde det, fandt hun ud af, at han tidligere har været arresteret for kidnapning.

Foto: TikTok

Shaina fortæller også, at det straks fik hende til at aflyse daten og nægte at mødes med manden. Havde hun ikke googlet hans navn, havde hun ikke vidst, at hun skulle på date med en potentiel kidnapper, siger hun.

"Da jeg skulle på Hinge-date og besluttede at Google ham, så jeg, at han var blevet arresteret for grov kidnapning," fortæller Shaina i en video på TikTok.

Shaina video viste sig hurtigt at blive populær, og inden for kort tid har den fået mere end 300.000 visninger. Derudover blev den oversvømmet med kommentarer fra folk, der selv delte deres forfærdelige dating-historier.

"En fyr, der tryglede mig om at date ham, som jeg afvistede, googlede jeg senere, og fandt ud af, at han var blevet anholdt for at angribe en UPS-chauffør i sit hus," skriver en person.

"Jeg spurgte en fyr ligeud, hvad der ville ske, hvis jeg googlede ham. Han fortalte mig, at jeg ikke ville kunne lide det. Reelle anklager om seksuelt overgreb," lyder det fra en anden.

"Min ven googlede ham efter en date. Han var blevet anklaget for overfald og for at dræbe ekskærestens chihuahua samt for at have slået hende med den døde hund. Google ham først," skriver en tredje.

En fjerde person valgt at være en kende mere kortfattet: "Det er derfor, jeg ikke bruger datingsider."

I kommentarfeltet gemmer der sig endda endnu flere historier fra kvinder, der har haft dårlige erfaringer med at date. Fælles for dem alle er, at de mener, at det er vigtigt, at man googler en potentiel date først.