Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

Foto: Shutterstock.com

Du har formentlig en klar ide om, hvad mænd finder attraktivt ved kvinder, og hvad de helt sikkert ikke bryder sig om ved det modsatte køn.

Men du vil nok blive overrasket over, hvad livsstilsbloggeren og researcheren Julia Melko har opdaget på baggrund af interviews med mænd. Hanskønsvæsener holder nemlig af en stribe mere eller mindre uforudsete og bizarre kvindeting.

Læs også

Kvinde fra Aarhus skal tjekke adresse på telefon: Bryder ud i skrig, da hun ser skærmen

Her er fem af Julia Melkos eksempler:

1. At se hende unden makeup. Mange mænd sætter pris på at kvinder gør noget ud af sig selv med smart tøj, hår og makeup, men de kan også godt lide det helt modsatte. Nemlig at kvinden er helt naturel, for det hjælper manden med at lære kvinden bedre at kende - de ser igennem tøjet og makeup'en.

2. At se hende bange. Mænd finder det attraktivt, når kvinder er bange og frygter for noget. Årsagen er ganske indlysende, mænd kan godt lide, at de får chancen for at trøste og berolige kvinden - og dermed vise at han er en rigtig mand.

3. Strækmærker. De røde mærker på maven er normalt noget de fleste kvinder vil gøre en del for at skjule for deres mænd. Men hvis du og din mand har et barn sammen, skal du ikke bekymre dig om strækmærker, for de fleste mænd er vilde med dem - for de minder ham om, at du bar hans barn.

4. Når hun lægger makeup. Du har måske svært ved at tro det, men mænd kan godt lide at se kvinder putte makeup på. Han er fascineret af hvor præcist, du kan gøre det, og hvordan alle kvinder har deres egen makeup-stil.

5. Når hun træner. Det svedige og trætte look, når du træner, rammer mænd hårdt. Også selvom du ikke føler dig det mindste attraktiv i træningscentret, så bliver mænd straks tændte. Så måske er det ikke dumt at træne sammen med sin partner.

Er du enig, eller kan du komme på flere mærkværdige småting, som mænd er vilde med?

Læs også

Folk chokerede over halloween-pynt på McDonald's