Fjerner en ting fra sin kost: Nu har Martin tabt 32 kilo

Foto: Shutterstock.

I sin gennemgang af kosten fandt han ud af, at der særligt var én ting, som der burde skæres ned på.

På kun to måneder er det lykkes den populære britiske tv-kok James Martin at smide rigtigt mange kilo

Kokken blev kendt som vært for programmet 'Saturday Kitchen', der blev sendt på BBC samt som morgen-kok på ITV-programmet 'This Morning'. '

Læs også

Alice deler vandene: Nægter at pottetræne sin søn

Det var dog i forbindelse med hans deltagelse i den engelske udgave af Vild med Dans - 'Stricly Come Dancing', at det gik op ham, at der skulle en helt klar forandring til.

Han kunne mærke, at han måtte lave nogle forandringer i både sit forhold til kost og til motion. Det fik den hårde træning ham sat i gang med. Under sin deltagelse kunne James Martin mærke, at kiloen raslede af. Den udvikling ville han for alt i verden holde fast i, da han blev stemt ud af programmet.

Farvel til programmet

Da kokken var færdig som nydanser, traf han en række valg. Han ville ikke falde tilbage i de gamle rutiner. Istedet ville han fortsætte med at røre sig og så skulle hans kost kigges igennem. Det skulle være slut med at spise usundt. 

I sin gennemgang af kosten fandt James Martin ud af, at der særligt var én ting, som han burde skære ned på: Smør. Som sagt så gjort. Efter to måneder, hvor han kun havde spist brøkdelen af det smør, han plejer, havde trænet og generelt spist sundere begyndte han at kunne se resultaterne. 

Da James Martin stod på badevægten efter de to måneder, havde han tabt 31,7 kilo. Det glæder han sig i dag over. Det er dog ikke omkostningsfrit, fortæller kokken. Han er en 'stor fyr', så han kan ikke bare lade stå til, så vender kiloene tilbage.

"Det er hårdt arbejde, fordi jeg er en stor fyr, så jeg skal virkelig være opmærksom på, hvad jeg spiser og drikker: Jeg skal sørge for, at jeg får trænet regelmæssigt," fortæller James Martin til The Mirror.

Læs også

Kvinde viser stolt sin nye tatovering: Men det ligner noget helt andet