Flyv til New York billigere end Aalborg - Og til London billigere end pizza

Foto: Shutterstock.com

Du kan komme billigere til New York end til Aalborg, og du kan få flybilletter tur/retur billigere end du kan få en pizza.

Flere mennesker vælger hvert år at benytte sig af flytransport, og det skyldes især, at det bliver billigere for hvert år at rejse. Vælger du et lavprisselskab, så er det slet ikke usandsynligt, at du kan få en flyvetur for under 200 kroner tur/retur. Det er faktisk nærmere reglen end undtagelsen, men typisk har de destinationer primært været i Europa.

Langdistance billetterne er dog også blevet billigere med tiden, og de er ved at nå et nyt lavpunkt. Et hurtigt kig ved sammenligningssiden, Skyscanner.com, afslører hvert fald, at du har mulighed for at rejse fra Danmark til USA og retur igen til en pris, der er lavere end en returbillet på DSB 1’ fra København til Aalborg.

Læs også

Flyselskab lukker – Alle afgange er aflyst

Sådan en billet vil nemlig koste lige knap 1.300 kroner, mens du har mulighed for at komme tur/retur til New York fra København for 1.026 kroner. Skærer man det helt ned, så svarer det cirka til, at du betaler 0.16 kroner pr. kilometer du flyver fra København til New York, mens du betaler cirka 4.2 kroner pr. kilometer, som du kører med DSB på første klasse fra Aalborg.

Vælger man blot en standard DSB-billet, så er prisen i stedet 3.08 kroner pr. kilometer fra Aalborg til København med DSB.

Foto: Skyscanner.com

Rejsen til New York

Den billige rejse har naturligvis visse besværligheder, da der skal mellemlandes to gange. Flyveturen starten klokken 06:45 i København, og efter en mellemlanding i Frankfurt og efterfølgende Montreal, vil man være fremme i New York klokken 19.21. En samlet rejsetid på 18 timer og 36 minutter.

Hjemturen er en anelse værre. Her er det kun en enkelt mellemlanding, men den samlede rejselængde er en den længere. Flyveturen starter klokken 20:25 fra New York, og klokken 22:05 lander man i Toronto. Her har man indtil 20:55 næste dag, hvor flyveturen går direkte til København, hvor man lander den efterfølgende dag klokken 10:20.

Den samlede rejselængde er 31 timer og 55 minutter, men man har naturligvis mulighed for at bruge en hel dag i Toronto, hvilket blot bidrager til oplevelsen.

Prisen på 1.026 kroner er fundet ved afrejse fra Danmark den 15. oktober og med hjemrejse den 23. oktober.

Foto: Skyscanner.com

Den hurtige og billige rejse

Hvis rejselængden lyder helt forfærdelig i det første tilbud, så skal du ikke frygte for, at du ikke har råd til en New York tur. Der findes nemlig et hav af billetter, hvor du kan flyve t/r til ’The Big Apple’ for 1.500 kroner.

Rejser du tirsdag den 15. oktober fra København klokken 06:40, så lander du i New York klokken 12:00. Her er der kun et enkelt hurtigt stop i Bruxelles.

Hjemturen foregår 18:30 den 23. oktober fra New York med landing i København klokken 11:05 den efterfølgende dag. Her er der ligeledes en kort mellemlanding i Bruxelles.

Denne tur koster 1.536 kroner, så det er fortsat en billig tur/retur på budget.

London t/r for en pizzas pris

Hvis New York lyder som lidt af en mundfuld, og budgettet måske ikke rækker til 1.000 kroner + hotel og forplejning, så kan det måske friste med en tur til London i stedet. Her sælger lavprisselskabet RyanAir nemlig vanvittigt billige billetter fra de fleste danske lufthavne.

Allerbilligst bliver det dog i København, hvor du kan komme tur/retur til London for den samme pris, som du normalt ville købe en pizza. Bestiller du billetter fra Kastrup til London Southend Airport lørdag den 4. maj og tager hjem igen torsdag den 9. maj, så er prisen altså sølle 60 kroner.

Foto: Ryanair.com

Generelt set er billetterne til London fra Danmark meget billige, og hvis du blot holder øje med selskaberne fra din favoritlufthavn, så bør du kunne finde rejser til England for under 150 kroner tur/retur.

Læs også

Er du over 18? – Så bør du cirka have så meget stående på bankkontoen

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip