Folk er efterladt i chok: Derfor skal du altid lægge en sko i pengeskabet på hotellet

Skrevet af Emil Martesen

4 uger siden

|

21/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En stewardesses TikTok er blevet viral takket være hendes usædvanlige – men nyttige – hotelværelseshack.

Dagens topnyheder

KLM-stewardessen, kendt som @esthersturrus på den populære platform TikTok, delte adskillige tips, hun bruger under sine hyppige korte hotelophold, men et især fangede brugernes opmærksomhed: Læg en sko i pengeskabet på hotellet. Ja.. du læste rigtigt. 

"Bekymret for at glemme noget fra dit pengeskab? Læg din sko i den, så du ikke glemmer den!," skrev hun på TikTok, da hun placerede en marineblå høj hæl indeni. 

Man ville aldrig forlade rummet uden to sko på, så det vil tjene som en påmindelse om at tjekke pengeskabet for værdigenstande, man ellers ved et uheld ville have glemt - og hente sit nødvendige fodtøj. 

Mange mennesker i kommentarerne roste stewardessen for ideen, og en følger skrev, "Heel shoe hack great idea" og et andet ordsprog, "Skopåmindelsen er perfekt." 

Nogle var dog ikke så imponerede, og en person sagde, at det var en god idé, "indtil du beslutter dig for, at du ikke kan finde den og snupper et andet par.” 

Yderligere tips, hun gav i videoen, inkluderede at bruge en bøjle med clips til helt at lukke hotelgardiner i rummet for privatlivets fred eller for at bevare fuldstændigt mørke. Det skriver Yahoo. 

Hun havde også en anbefaling til dem, der rejser internationalt uden den rigtige strømadapter til landet. Man kunne bare tilslutte et USB-kabel til tv'et på et hotelværelse for at oplade deres telefon. 

Stewardessen viste også de mange anvendelsesmuligheder for en badehætte, herunder at bruge den som både skoovertræk og fjernbetjeningscover til tv, og bemærkede, at "de ting er beskidte”. 

Hun tilføjede endnu et tip til folk, der bor på et hotelværelse, hvor nøglekortet skal indsættes i en åbning for at tænde lyset, og siger, at ethvert kort vil fungere i åbningen, ikke kun en værelsesnøgle. 

Videoen har i skrivende stund fået 1,1 millioner visninger på Tiktok og 50.000 likes indtil videre, hvilket fik hende til at lave en anden video med endnu flere hotelhacks. I den video tilføjede hun også et hack for at holde en tandbørste oprejst i en hotel-plastikkop, hvordan man hurtigt afdamper et badeværelsesspejl, og hvordan man opfrisker krøllet tøj.