Glem alt om eddike: På 5 minutter kan du få badeværelsesklinkerne til at skinne som aldrig før

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

24/03/2024
Foto: YouTube
Glem alt om eddike.

Dagens topnyheder

Badeværelsesklinker kan med tiden komme til at se ret så kedelige ud.

Og nu er der god grund til at spise øre, for heldigvis behøver det ikke koste dig en masse penge og tid at få dine badeværelsesklinker til at skinne igen.

Det viser sig nemlig, at to helt almindelige husholdningsartikler kan transformere dine klinker fra snavsede til skinnende med et snuptag.

Sådan skriver Express.

Ifølge Kerry Hale, som er ekspert i rengøring, er kampen mod disse misfarvninger 'lettere end du måske tror'.

Hun anbefaler en simpel, men effektiv metode til at blege fugemassen, som involverer brugen af bagepulver og brintoverilte.

Bagepulver er i forvejen kendt for sine blegende egenskaber og evnen til at neutralisere lugte. Dets milde slibende natur gør, at det er ideelt til at rense fliserne uden at gøre skade på dem.

Brintoverilte er et stærkt desinfektionsmiddel, der kan dræbe skimmelsporer uden de skadelige effekter, der ofte er forbundet med hårdere kemikalier som blegemiddel.

De to ingredienser bliver derfor en perfekt duo i kampen mod misfarvninger i fugemassen.

Ifølge eksperten skal du blot blande de to ting, så du står tilbage med en tyk pasta. Den pasta skal påføres på de berørte områder med en gammel tandbørste.

Efter en kort tid, hvor blandingen har fået lov til at trække ind, skal der skrubbes på de berørte områder med en børste.

Derefter skal områderne aftørres omhyggeligt med med en fugtig klud eller moppe, og du vil så opdage, at der er sket ren magi.

Denne enkle, den effektive metode lover ikke kun at genoplive badeværelsets udseende, men også at forbedre den generelle hygiejne ved at eliminere skadelige mikroorganismer.

Med disse simple trin kan du omdanne dit badeværelse til et rent og indbydende rum, der glæder alle, der træder ind.