Græder dit barn: 3 fantastiske alternative tips til at stoppe det

Hillary Frank har fået svar for 800 forældrepar, der fortæller om alternativer måder, de har haft succes med at få deres barn til at stoppe med at græde. Hun har udvalgt tre af de bedste, og måske kan de hjælpe dig.

De fleste kan blive enige i, at der næsten ikke findes noget værre ombord på et fly, end hvis et spædbarn sidder og græder hele vejen. En babys gråd vil for de fleste være ganske ubehageligt, og derfor forsøger man også at stoppe det, så hurtigt som man kan.

Der er dog ikke to forældrepar der er ens, og derfor er metoderne til at få barnet til at stoppe med at græde også vidt forskellige. Nu har en amerikansk kvinde dog sat sig for at finde ud af, hvilke metoder der faktisk er de mest effektive.

Det er Hillary Frank, der blandt andet står bag Parenthood Podcast, hvor hun taler om alt, der har med forældre og børn at gøre. I et afsnit kommer hun ind på, hvad man kan gøre med et barn, der bare ikke vil stoppe med at græde.

Hun valgte derfor at bede en masse forældre om at udfylde et spørgeskema, hvor de kom med deres bedste råd til, hvad de ville gøre. Hun samlede mere end 800 forældrepars svar, sammenlignede dem, og kom frem til de tre bedste metoder.

Foto: Shutterstock.com

De bedste ting var ikke babylegetøj

Det kan måske komme som en lille overraskelse, men de ting som Hillary Frank fandt frem til, var ikke ting, som generelt er beregnet til en baby. En af de første ting Hillary Frank nævner fra forældrene er en elektriske tandbørste, og der medfølger en lille historie til, hvordan den kom i brug.

”I løbet af en nat hvor barnet bare ikke ville stoppe med at græde, fandt min mand i desperation hans elektriske tandbørste, som han tændte. Han viftede rundt med den, som var hans en søvnig orkesterleder. Inden vi vidste af det, så stoppede babyen med at græde,” fortæller Sarah fra River Forest til goodhousekeeping.com.

Foto: Shutterstock.com

Prøv med emhætten

Hvis den elektriske tandbørste ikke skulle virke, så kan i også prøve at tage babyen med ud en tur i køkkenet, og se om fascinationen over emhætten ikke kan gøre noget ved gråden. Det hjalp hvert fald for Jordan.

LÆS OGSÅ: Gode råd og guides til nybagte forældre på Klodsmajor.dk.

”Efter vi hørte, at lyden fra en opvaskemaskine havde virket på et vennepars barn, forsøgte vi selv. Det hjalp dog ikke for os, men vi prøvede os frem med forskellige køkkenredskaber, indtil vi fandt noget, som virkede. Det viste sig, at vores datter ikke kunne modstå den lyd, som emhætten lavede. Hun gik fra gråd og skrig til at falde i søvn på mindre end et minut,” fortæller Jordan fra Glen Ridge.

Opfør jer mærkeligt

Var der hverken held med den elektriske tandbørste eller emhætten i køkkenet, så kan det være, at i skal prøve at opføre jer mærkeligt i stedet. Det erfarede Kari hvert fald, at det havde en god virkning på hendes barn.

”Da min 2-årige datter kæmpede mod at sove, puttede min mand og jeg hende i hendes krybbe. Derefter lavede vi en synkroniseret dans til en Delta Spirit sang. Gråden stopper typisk, når jeg popper frem mellem min mands ben og siger ’uuuh’, fortæller Kari fra Washington.

Mens der ikke er to børn, der er ens, så var overstående tre af de bedste råd blandt de 800 svar, som blev sendt ind af forældre, der alle har trøstet deres børn på den ene eller anden måde, hvis de ikke ville holde op med at græde.

Læs også

Breaking: Nu overlever Fætter BR alligevel

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip