Han laver tørretumbler-tricket, der får magien til at ske: Når du ser det vil du gøre det samme

Skrevet af Emil Martesen

12 uger siden

|

19/03/2024
Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Han laver tørretumbler-tricket, der får magien til at ske.

Dagens topnyheder

Hverdagens praktiske gøremål får danskerne til at hige efter smarte tricks, der kan have stor værdi.

Og nu er der god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet.

Et af de tricks, der er vundet frem på grund af sin evne til at spare tid og energi i hjemmet, omhandler, hvordan du med et simpelt trick til at reducere tørretiden på dit tøj betydeligt.

Forestil dig følgende: Din tøjvask er overstået, og en bunke vådt tøj skal nu blot tørre. Traditionelt set vil det betyde, at du skal være ganske tålmodig, mens tørretumbleren langsomt men sikkert får arbejdet gjort.

Men heldigvis for dig, kan du halvere tørringstiden med et snuptag, og svaret ligger i noget så enkelt som et tørt håndklæde.

Ved at putte et tørt håndklæde i tørretumbleren sammen med det våde tøj, kan du reducere tørretiden betydeligt. Håndklædet absorberer en del af fugtigheden fra tøjet, hvorfor dit tøj tørrer på rekordtid.

Metoden er ikke blot en tidsbesparer; den er også energieffektiv.

Ved at reducere den tid, tørretumbleren er i brug, spares der nemlig på strømmen, hvilket både er godt for både miljøet og din pengepung.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men erfaringer fra utallige hjem har bevist effektiviteten af dette simple, men geniale, vasketrick.

Så næste gang du står med en bunke vådt tøj og fyldt kalender, kan du prøve håndklædetricket af.

I videoen herunder kan du se mere om tricket.