Har du et ‘M’ i håndfladen? Hvad det betyder, vil forbløffe dig

Sol Stoffregen

401 uger siden

|

16/11/2016
Livsstil
Hvid du har et 'M' i håndfladen, kan du godt være tilfreds. Foto: YouTube.
Hvid du har et 'M' i håndfladen, kan du godt være tilfreds. Foto: YouTube.
Det er kun specielle mennesker, der har bogstavet 'M' i hånden.

Dagens topnyheder

Din håndflade er fyldt med al verdens linjer, som danner mønstre og tegn. Mens videnskaben vil hævde, at stregernes udseende ingen betydning har, mener håndlæsere, at stregerne fortæller en del om håndens ejermand. 

Især de gamle ægypterne var tilhængere af kiromanti, kunsten at forudsige en persons skæbne ud fra hændernes form og især linjerne i håndfladen.  

Men hvad betyder de forskellige streger og linjer i ens hænder egentlig?

Dagens.dk har lavet en guide, der afslører hemmeligheden bag dine håndlinjer - du skal kigge på din venstre håndflade:

A. Livslinjen.

Foto: YouTube.

Denne linje handler ikke om, hvor gammel du bliver. Men mere om dit helbred. Er denne stregs kurve bred, er håndens ejer meget lidt modtagelig for sygdom, og modsat er stregen tynd og kort, har vedkommende tendens til at være magnet for sygdomme. Hvis der er et brud på linjen eller en pause er det tegn på en ændring i din livsstil.

B. Hovedlinjen.

Foto: YouTube.

Hvis denne linje er klar, dyb og lige, kan du godt pudse glorien, for så er du intelligent, realistisk og har specielle talenter. Faktisk jo dybere din hovedlinje er, jo bedre hukommelse har du. Og er din livslinje forbundet til hovedlinjen, burde du være en afblanceret person.

C. Skæbnelinjen.

Foto: YouTube.

Er skæbnelinjen lang, vil du have succes i livet, og du har været målrettet siden barndommen. Men hvis linjen er kort og dyb, er dit liv styret af skæbne og tilfældighed. Skæve skæbnelinjer tyder på, at dit liv vil ændre retning en eller flere gange.

D. Hjertelinjen.

Foto: YouTube.

Her kan du få svar på dit kærlighedsliv. Bliver dit hjerte ofte knust, så rører din hjertelinje formentlig ved din livslinje. En bred og lige hjertelinje vidner om, at du har er i et godt parforhold og føler kærlighed. Jo rødere og dybere denne linje er, jo mere lidenskabelig er du som person. Hvis du vil vide, om du passer sammen med din partner, skal du sammenligne jeres hjertelinjer, minder de om hinanden er I et godt match. 

Et ‘M’ i håndfladen.

Foto: YouTube.

Det er slet ikke tosset at være indehaver af bogstavet ‘M’, når det er sammensat af livs-, hjerte- og hovedline. Disse M-mennesker er ganske specielle og har store talenter, såsom at kunne kende rigtigt fra forkert. Kreativitet og løsninger er også evner, disse personer besidder. Især i gamle dage mente man, at M-mennesker ville udrette store ting i verden. 

 

Læs vores portrætter af kendte danskere:

Mads Mikkelsen er muligvis Danmarks største filmstjerne og har medvirket i en lang række af måde danske og udenlandske film. Her kan du læse et portræt af Mads Mikkelsen barndom og opvækst - film og tv-udsendelser.

Linse Kessler er en tv-personlighed, forretningskvinde, skuespiller, model og dyrerettighedsforkæmper - portræt af reality-stjernen Linse Kessler fra svær barndom til silikone.

Trols Kløvedal er Danmarkskendt som søfarer, forfatter og rutineret langturssejler, der i årevis har taget danskerne med på sine mange rejer til verdens ende. Her følger et portræt af den elskede sømand.

Peter Madsen er vokset op i Nordvestsjælland som en dreng uden mange venner, der i stedet var drevet af sin passion for rumfart og ubåde. I dag er han kendt verden over i forbindelse med sagen om den dræbte Kim Wall.