Dine fingernegle afslører din personlighed

I århundreder har vise folk påstået, at de kunne læse folks skæbne eller personlighed ved at se på deres hænder eller længden på deres fingre. Men nu tyder det på, at dine fingernegle også kan afsløre en del om din personlighed. Det skriver Higherperspectives.com.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken form dine fingernegle har. Higherperspectives.com skelner mellem ni slags negle, hvis ejermand er kendetegnet ved forskellig adfærd. Se billedet af neglene nederst på siden.

Læs også: Her er hvad længden på dine fingre, fortæller om din personlighed

1. Den vertikalt lange negl. Du er formentlig en sand romantiker, men du har en mærkelig men dejlig fantasi. Du er perfektionisten, der nemt bliver overvældet - måske fordi du ser de små ting i livet. Du er nem at omgås og kan sammen med de fleste mennesker.

2. Den bredsidet negl. Du har lidt temperament, men du er samtidig en skarp, dyb tænkende type. Folk sætter pris på din ærlighed og direktehed. Du kan skelne mellem sandhed og løgne - og derfor er du god til at give råd.

3. og 4. Den rundæggede negl. Du er den evigt lykkelige type, der er tilbagelænet og afslappet. Du nyder at gøre tingene på en meget unik måde, og derfor gør du sjældent, hvad andre gør. Du er i kontakt med dine følelser.

Læs også: Dit nummer i søskenderækken afslører: Sådan er du

5. Den firkantede negl. Du er modig og er den fødte leder på grund af din seriøse indstilling. Du kan både sætte folk på plads og være sjov at være sammen med.

6. og 7. Den trekantede negl. Du er den klogeste i flokken. Og du er kendetegnet ved at være innovativ og dygtig til at leve op til andres høje forvetninger. Nye ideer kommer meget hurtigt til dig. Ofte er folk meget fascineret af dig.

8. Mandel-neglen. Du er ærlig, venlig og trofast. Samtidig er du høflig, når det er påkrævet. Folk kan lide at være sammen med dig, fordi du kan se det gode i alle, og så er du dygtig til at håndtere svære situationer.

9. Sværd-neglen. Du er ambitiøs og arbejder hårdt. Så når du har sat dig mål for, stopper du ikke, indtil du har nået dem. Du er også typen, der kan klare opgaver uden for dit normale område.    

Sådan ser de ni typer negle ud:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip