Heldig dansker trækker det længste strå og vinder stort millionbeløb

Foto: Danske Spil

En uventet stor gevinst i Lotto kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere - og det er også tilfældet for den ældre mand.

Julen står for døren, og det er oftest forbundet med ekstra høje udgifter. 

Men en vestjyde skal ikke bekymre sig om at få enderne til at hænge sammen. 

En ældre mand kan nemlig vinke farvel til alle de små og irriterende bekymringer i hverdagen, og sige goddag til et nyt liv som millionær med ny bil og nyt hus. 

Han skød nemlig papegøjen og vandt en uventet stor gevinst i Lotto. 

Den ældre mand, der til dagligt slår sine folder i Varde Kommune, kan nemlig gå og sige til sig selv og sin ægtefælle, at han for nyligt var den heldige vinder af syv millioner kroner i Lotto. 

Som noget af det første i den nye tilværelse som millionær har den ældre mand opgraderet den lille familiebil til en større og smartere udgave: 

“Det er en, du næsten ikke behøver at køre. Du kan bare trykke på nogle knapper, så kører den nærmest selv,” fortæller han glad”. 

Desuden afslører han også,  at parret nu kigger på et nyt hus og at Lotto gevinsten i det hele taget har været med til at rydde de fleste af hverdagens små bekymringer af vejen: 

“Jeg er ikke så bekymret længere. Jeg behøver ikke at tænke så meget over tingene. For hvis der kommer nogle uforudsete udgifter, så har vi lige til det. Hvis vaskemaskinen ryger, så tror vi nok at opsparingen kan holde til det,” siger han med et lille smil”. 

Det løfter Danske Spil sløret for i en pressemeddelelse

Vil stadig kigge på priserne

Derudover regner manden nu ikke med, at der skal ske store omvæltninger i hans liv som følge af milliongevinsten - altså selvfølgelig udover, at han allerede har købt en klog bil og ser på nyt hus.

Det kan nemlig være svært at slippe af med gamle og indgroede vaner.

For eksempel vil han fortsat køre langt for at finde de billigste priser på de daglige indkøb. Han vil ikke nøjes med at handle ind i et supermarked, der ligger tættere på hjemmeadressen: 

”Nej, det ville da være tåbeligt. Det ligger nok lidt dybt i en det med at kigge på priserne og handle billigt ind. Der er jo ingen grund til at være ødsle. Vi er sparsommelige mennesker”, siger han om sig selv og sin ægtefælle.

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Læs også

Nu skal du tænde dine el-apparater: Billig strøm hele dagen

 

 

Dagens Gossip