Her får du Danmarks bedste burger

Foto: Shutterstock.com

Det kan være de allermindste ting, der gør forskellen, når man skal vurdere hvilken burger der er bedst. Nu har en rejseportal dog valgt de 25 bedste burgere i Danmark.

Rigtig mange danskere vælger en burger, når de har sat sig for, at de skal have fastfood. Det er blandt andet også årsagen til, at der i løbet af de seneste par år er dukket den ene burgerrestaurant op efter den anden.

Selvom en burger er forholdsvis let at lave, så vil smagen alligevel varierer fra sted til sted, og det betyder bare, at man sagtens kan tage rundt til de forskellige burgerrestauranter i Danmark og glæde sine smagsløg.

Læs også

The Burger Concept åbner ny restaurant: Giver gratis burgere væk

Er man mere til den samme burger hver gang, så vil man naturligvis gerne have det bedste af det bedste, og det kan Big 7 Travel hjælpe dig med.

Rejseportalen har nemlig kåret de 25 bedste burgere i hele Danmark, og på listen finder du altså ingen burgere fra de store amerikanske kæder.

En stor del af de burgere som Big 7 Travel har sat på deres top 25, er placeret i København, men bare rolig, de har også valgt nogle vanvittigt lækre burgere, som kan findes på både Jylland og Fyn.

Her er Danmarks bedste burger

Gasoline Grill - København

Vil du sætte tænderne i den bedste burger i Danmark, så må du altså tage turen til København. Gasoline Grill har allerede et stort navn, hvilket betyder, at der ofte er kø til deres burgers, men ifølge Big 7 Travel går køen hurtigt, og det er bestemt ventetiden værd.

Gasoline Grill i København laver altså Danmarks bedste burger.

The Burger Shack - Aarhus

Skal man have en anden god burger, så finder man The Burger Shack i Aarhus som nummer to på listen.

The Burger Shack har allerede en del restauranter i Danmark, så du har mulighed for at smage deres lækre burgere, uanset om du bor i Aarhus, Odense, København, Horsens, Silkeborg, Aalborg, Herning, Randers, Kolding eller Vejle.

Burger Anarchy - Odense

Nummer tre på listen skal vi finde i Odense, hvor Burger Anarchy holder til. Big 7 Travel fortæller, at burgerkæden leger og eksperimentere med alle mulige unormale ingredienser, men de får det til at spille så godt, at det er her, du får Danmarks tredjebedste burger.

Der er fortsat 22 andre burgersteder på listen, og dem kan du se direkte her hos rejseportalen.

Læs også

Her får du Danmarks bedste bøfsandwich

 

Dagens Gossip