Hun fik sin madpakke stjålet af kollegaen: Så lagde hun en snedig plan

Foto: Shutterstock.com

En kvinde fik jævnligt stjålet sin madpakke af en kollega. Hun vidste dog ikke hvem, og derfor lagde hun en snedig plan.

De fleste der deler kontor med nogle, har højst sandsynligt oplevet, at ens madpakke eller andre lækkerier fra køleskabet pludselig er forsvundet.

Det kan være en fejl, men det kan også være bevidst, som muligvis var tilfældet for en kvinde, der jævnligt fik stjålet sin madpakke på arbejdspladsen.

Læs også

Datteren mobbede andre elever: Moren hyldes for sin unikke straf

Til sidst fik hun nok, og for at fange ‘tyven’ tog hun sagen i egen hånd og lagde en snedig plan.

På det sociale medie Twitter er kvindens plan blevet delt, og den viser, at hun havde skrevet en stor seddel med en advarsel på. En advarsel hvor hun reelt set fortæller, at vedkommende der har stjålet hendes madpakken, kan være i livsfare.

“Advarsel, advarsel, advarsel! Til hvem dette vedrører. Jeg havde en bakke æg i køleskabet, og nu er de væk. Hvem end der har taget æggene, bør vide, at der ikke er tale om hønseæg og de bør ikke spises. Hvis du ikke har spist dem endnu, så smid dem ud,” lyder beskeden fra kvinden, der fortsætter:

“Hvis du har spist dem, så tag kontakt til mig, så du kan få modgiften. Æggene stammer fra en sjælden fugl fra Afrika,” slutter beskeden, som du kan se herunder.

Foto: Twitter

Desværre så meldes det ikke ud, om kvinden havde held til at finde tyven med sin snedige plan. Smart det var den til gengæld, og mon ikke hun afholder en eller flere fra nogensinde at sætte tænderne i noget af hendes igen?

Læs også

Jason bestilte en pepperoni-pizza: Da han åbnede bakken blev han dybt chokerede

 

.

Dagens Gossip