Hun nægter: Derfor vil kvinde ikke møde sin nyfødte niece

Foto: Shutterstock.

Der er en hel særlig grund til, at kvinden ikke har lyst til at møde niecen.

En nybagt mor har valgt at dele sin historie online, da hun er kommet i tvivl om en beslutning, hun har taget i fællesskab med sin mand.

Læs også

Mor låner sin telefon til datter: Får et chok, da hun får den tilbage

Parret har besluttet sig for et navn til deres datter, men nu er kvinden ikke længere sikker på, at det er den rigtige beslutning.

Det skriver The Mirror.

Det er kvindens søster, Mary, der har sat gang i tankerne. Da de to var børn, legede de ofte med dukker. Dukkerne fik mange forskellige navne, men der var ét navn, der ofte gik igen: Harlow. 

Navnet Harlow var en klar favorit hos begge, da de var små piger, og det er netop det navn, der mange år efter er årsagen til problemet.

Foto: Shutterstock.

Parret har nemlig valgt, at det lille familiemedlem skal hedde Harlow. De afslørede først navnevalget til resten af familien, da barnet var født. Men det var ikke alle, der var fan af parrets beslutning.

"Mary skreg af mig og sagde, at jeg havde stjålet det navn, vi valgte ud sammen og ikke engang fortalte hende om det. Hun sagde, at jeg ikke havde ret til at tage hendes navn,” skriver kvinden.

"Hun har ikke talt til mig siden og har ikke engang set sin niece. Jeg tror, jeg måske var lidt for ond ved hende, da jeg skreg af hende og ikke forsøgte at forstå hendes side af sagen. Men vi har ikke nævnt dette navn i årevis, og jeg troede ikke, at det ville være et så stort problem.”

Kvinden er nu kommet i tvivl, om det var en fejl at vælge navnet Harlow. Burde hun have mere forståelse for søsterens meninger?

På mediet Reddit, hvor den nybagte mor har delt sin historie, er de andre brugere ikke i tvivl. Det er søsteren, der opfører sig barnligt i situationen. Hun kan sagtens gå med navnet Harlow, mener mange. 

Hvad synes du? Burde kvinden tage mere hensyn til søsterens følelser og vælge et andet navn? Eller er det okay at stå fast på navnet, der gør søsteren ked af det? 

Læs også

Sabrina faldt i søvn i toget: Da hun vågnede, modtog hun overraskende besked fra fremmed mand

 

 

 

 

Dagens Gossip