Hunden graver et stort hul under gravstenen - Årsagen er ikke den du tror

Foto: Facebook / Vesna Mihajloski

En urolig tysk hyrdehund blev i flere dage observeret ved en persons grav. Lokale folk antog, at den trofaste hund sorgede over sin ejers død, men sandheden viste sig at være noget helt andet.

Der er sikkert mange, der har set et billede gå viralt af en hund, der graver et hul ved en gravplads. Historien skulle lyde, at hunden sørgede over sin ejer, men faktisk gemmer der sig en helt anden historie bag billedet, der gk viralt.

Den sande historie om denne hunds liv er også hjerteskærende, men det gode er, at denne hund der stjal vores hjerter, fik en lykkelige slutning.

Læs også

Han putter opvasketabs i toilettet: Se nu her hvad der sker

Det viste sig, at hunden var en hjemløs hund, der desperat forsøgte at finde et sikkert sted til hendes hvalpe. Til sidst valgte hun kirkegården og gravede et hul i en af gravene.

Denne usædvanlige hændelse fandt sted på kirkegården i Novi Beograd, Beograd, Serbien.

Foto:  Facebook / Vesna Mihajloski

Denne modige mor og hendes hvalpe blev opdaget af en dyreelsker, der besluttede at tage sagen i egne hænder og flytte dem til et mere sikkert sted. Hundemoren var en meget sød hund, der ikke var bange for mennesker og gerne gik hen til redningsfolkene, der tilbød hende noget mad. Det var, som om hun kunne fornemme, at de var der for at hjælpe.

Foto:  Facebook / Vesna Mihajloski

 

Læs også

Heidi Klum smider alt tøjet: Overlader intet til fantasien

Helten, der deltog i redningsaktionen, var en kvinde ved navn Vesna Mihajloski. Hun var mere end glad for at byde hele hundefamilien velkommen i sit hjem.

Foto:  Facebook / Vesna Mihajloski

 

Både moderen og hendes søde hvalpe fik den medicinske pleje, de havde brug for. Men vigtigst af alt fik de masser af kærlighed, venlighed og ømhed.

De søde hvalpe er nu alle vokset op og sundere og gladere end nogensinde. De nyder deres dage med at løbe rundt og knytte bånd med hinanden, og deres nye 'mor'.

Foto:  Facebook / Vesna Mihajloski

 

Læs også

Influencer finder ud af hvem hendes største kunde er: Det ender med at koste sin mors ægteskab

 

.

Dagens Gossip