Influencer finder ud af hvem hendes største kunde er: Det ender med at koste sin mors ægteskab

19/05/2023 12:29

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
I godt to måneder kendte OnlyFans-modellen Tai ikke identiteten på sin største fan. Så fandt hun ud af den chokerende sandhed, der for altid ville traumatisere hende og ødelægge hendes mors ægteskab.

Mest læste i dag

Tai delte hele historien på TikTok. 

Det, der svarer til næsten 1900 euro, siges at være brugt af hendes egen stedfar på eksplicitte videoer af den unge kvinde! Og ikke fordi han ville støtte hendes forretning.

Den mand, hun havde kendt siden hun var elleve, var en faderfigur for hende.

"Da jeg først lancerede min hjemmeside, havde jeg denne kunde, som var min hovedkunde, som købte alt, hvad jeg sendte ham, og han var stort set en følger fra starten," forklarede den unge kvinde.

Hun tilføjede: "Vi chattede hver dag, han lavede individuelle anmodninger, meget specifikke ting, og han havde også et meget specifikt brugernavn på siden."

Så sendte OnlyFans hende en notifikation om, at en af ​​hendes følgere også var i hendes telefonkontakter. Alarmklokkerne ringede med det samme for Tai, og hun forsøgte at finde ud af, hvem den kendte ukendte kunne være.

OnlyFans-modellen indsnævrede hendes søgning til seks personer - inklusive hendes egen stedfar.

Efter sin mavefornemmelse underrettede Tai foto- og videoplatformen, som derefter tog affære.

"Inden for to minutter modtog [jeg] en tekstbesked fra min stedfar, hvori der stod: 'Hey Tai, kan vi tale sammen?'" sagde Tai. Men det var allerede for sent til det, tilliden til ham var uigenkaldeligt ødelagt.

Da influenceren forklarede sig, nægtede hendes stedfar alt foran venner, men hendes mor søgte straks om skilsmisse.

Hun smilede opgivende og forklarede: "Men ja, hvis du vil tale om familietraumer: min stedfar så mig have sex med min partner i to måneder."

I efterfølgende videoer beskrev hun nogle af de klient ønsker, han fremsatte til Tai: Hun skulle kun have samleje på sengen og gulvet - ikke i badeværelset eller brusebadet. Ved mindst én lejlighed valgte han også det lingeri, som OnlyFans-modellen bar i sine videoer.

Han sendte endda sin steddatter et penisbillede og bad om en anmeldelse. Tai forklarede, at hun senere viste det til sin mor, som bekræftede, at det var hendes eksmands ædle dele.

Herunder kan du se videoen, hvor Tai fortæller om den noget anderledes hændelse.